Football Talk

«Σοκ» για τον Ποτσετίνο η πρόσληψη του Τεν Χαγκ από τη Γιουνάιτεντ

«Σοκ» για τον Ποτσετίνο η πρόσληψη του Τεν Χαγκ από τη Γιουνάιτεντ

Την Πέμπτη (21/04) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η ανακοίνωση αυτή, ξάφνιασε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εδώ και λίγες ώρες ο Έρικ Τεν Χαγκ, είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναλαμβάνοντας την τεχνική της ηγεσία από το καλοκαίρι ου 2022. Ωστόσο, η πρόσληψη του Ολλανδού τεχνικού, δεν αποτέλεσε «ευχάριστη» είδηση για τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός, ήταν ένας από τους υποψηφίους για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», μιας και η συνεργασία του με την Παρί, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί σύντομα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικοινώνησαν με τον Ποτσετίνο, λίγο πριν την ανακοίνωση, για να τον ενημερώσουν ότι οι δύο πλευρές εν τέλει δε θα συνεργαστούν.


Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο, όλα έδειχναν πως Ποτσετίνο και Γιουνάιτεντ θα έρχονταν σε συμφωνία καθώς το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι παίκτες ενθουσιασμένοι στην προοπτική συνεργασίας με τον Αργεντινό προπονητή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0