Football Talk

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Όλα… ανοι-Χ-τά για τη ρεβάνς στο Φάληρο! (video)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Όλα… ανοι-Χ-τά για τη ρεβάνς στο Φάληρο! (video)

Σε ένα ντέρμπι με λίγες φάσεις και αρκετά λάθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο «λευκό» 0-0 και όλα θα παιχτούν στη ρεβάνς του Φαλήρου.

Σχεδόν… όλα στο μηδέν στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο πρώτος αγώνας του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το τελικό 0-0, αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο. Μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδι, με λίγες φάσεις και καλύτερη στιγμή αυτή του μικρού Λέανδρου στο ημίχρονο

1ο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο… ευδιάθετος και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ με τον Γκάρι Ροντρίγκες να βρίσκει τον Μασούρα αλλά εκείνος να μην μπορεί να κάνει τελική προς τον Πασχαλάκη, καθώς ο διεθνής άσος τον πρόλαβε με έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 10ο λεπτό, χωρίς αυτό να μετρήσει.

Ο Γκάρι βρήκε ξανά τον Μασούρα, με τον Έλληνα άσο να σκοράρει αλλά για εκατοστά να χρίζεται ως… οφσάιντ, με το 0-0 να παραμένει. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμούς, με αποτέλεσμα να φτάσει και εκείνος κοντά στο 1-0, όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, είδε τον Βατσλίκ να αποκρούει εντυπωσιακά στο εξ επαφής σουτ που έκανε.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν τα λάθη τους αλλά όχι τις ευκαιρίες, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτού. Στην ανάπαυλα, υπήρξε μία συγκινητική στιγμή καθώς ο μικρός Λέανδρος πέτυχε το ωραιότερο γκολ του ντέρμπι.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο φάνηκε από την αρχή που δεν θα ήταν αυτό που αρμόζει σε ντέρμπι. Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν με αρκετά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να εκμεταλλεύονται τις φάσεις που θα τους παρουσιάζονταν. Μακρινές μπαλιές, καθόλου σωστές συνεργασίες και κακός ρυθμός, ήταν τα δεδομένα του ντέρμπι μέχρι το 60ο λεπτό.

Τότε ήταν που ο Μαντί Καμαρά είχε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 66ο λεπτό, παρότι ήταν σε εξαιρετική θέση.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αρκετές μέσα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να μετουσιώσει σε τελική κάποια προσπάθεια.  Στο 74’, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα του Σίντκλεϊ με τον Λαλά αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βατσλίκ.

Στα τελευταία λεπτά, η ροή δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν ένα μέτριο αγωνιστικά πρόσωπο, με το 0-0 να μένει μέχρι και το τελευταία σφύριγμα και η υπόθεση πρόκρισης να παίρνει παράταση για την επόμενη Τετάρτη (27/3) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66' Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79' Ολιβέιρα).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (87' Κούντε), Γκάρι Ροντρίγκες (79' Καρβάλιο), Μασούρας (94΄Βρουσάι), Τικίνιο (79' Ελ Αραμπί).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0