Football Talk

Οριστικό: Τέλος ο Αλμέιδα από τη Σαν Χοσέ, ανοίγει ο δρόμος για συζητήσεις με την ΑΕΚ!

Οριστικό: Τέλος ο Αλμέιδα από τη Σαν Χοσέ, ανοίγει ο δρόμος για συζητήσεις με την ΑΕΚ!
Και επίσημα τέλος ο Αλμέιδα από την Σαν Χοσέ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του ΜLS
Τέλος από την Σαν Χοσέ ο Ματίας Αλμέιδα, όπως έκανε και επίσημα γνωστό το βράδυ της Δευτέρας η Σαν Χοσέ. Ουσιαστικά πλέον ανοίγει ο δρόμος για να έχει η ΑΕΚ πιο ουσιαστικές συζητήσεις με τον ελεύθερο πλέον Αργεντίνο τεχνικό.

«Ευχαριστούμε τον Ματίας και το επιτελείο του για τα τρία αξέχαστα χρόνια στο σύλλογο και να τους ευχηθούμε να είναι όλοι καλά στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της Σαν Χοσέ στα social media. Μαζί με τον Αλμέιδα παρελθόν αποτελούν από τη Σαν Χοσέ και οι έξι άμεσοι συνεργάτες του. Πρόκειται για τον Ομάρ Ζαρίφ και Ντάνιελ Βέγα που είναι βοηθοί του. Τον Κάρλος Ρόα (προπονητής τερματοφυλάκων, ο παλιός τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής), τον Γκίντο Μπονίνι (γυμναστής), τον Φάμπιο Άλβαρες (γιατρός – κινησιολόγος) και τον Αγκοστίν Σαλασάρ (μεταφραστής και στενός συνεργάτης).

Ολοι τους αναμένεται να τον ακολουθήσουν στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Πλέον λοιπόν η ΑΕΚ μιλάει με τον ελεύθερο Αλμέιδα, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Τονίζουμε πως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, όμως υπάρχει θετικό κλίμα Θοδωρής Καρβουνιάρης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0