Football Talk

Ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ευρώπη ο Κάμπελ!

Ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ευρώπη ο Κάμπελ!

Η επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ στις καλές εμφανίσεις στο Μεξικό, ανοίγουν νέο δίαυλο επικοινωνίας του ίδιου με την Ευρώπη λόγω… Μουντιάλ.

Άπαντες θυμούνται τον Τζόελ Κάμπελ που, μπορεί να έπαιξε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό αλλά πρόλαβε να γίνει από τους καλύτερους που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διεθνής εξτρέμ δεν είχε παραμείνει στο «λιμάνι», καθώς ήθελε να κυνηγήσει μία ευκαιρία στην Άρσεναλ. Τελικά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Οι δανεισμοί σε Βιγιαρεάλ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μπέτις, δεν απέφεραν καρπούς και με 1,5 εκατ. ευρώ, πουλήθηκε εν τέλει στη Φροζινόνε. Από τον Γενάρη του 2020 βρίσκεται στο Μεξικό, όπου αρχικά έπαιξε στη Λεόν και τώρα είναι ως δανεικός στη Μοντερέι.

Στη δεύτερη, τα πάει αρκετά καλά, έχοντας ανεβάσει τους αριθμούς και φέρνοντάς τον στο προσκήνιο για την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Ωστόσο, παρότι ο μεξικάνικος σύλλογος θέλει να τον κάνει δικό του, εκείνος έχει άλλα σχέδια.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το «soyfutbol», θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στην εθνική ομάδα αλλά και να επαναφέρει το όνομά του στο προσκήνιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0