Football Talk

Ίντερ - Βερόνα 2-0: Κέρδισε και συνέχισε το κυνήγι της Μίλαν! (video)

Ίντερ - Βερόνα 2-0: Κέρδισε και συνέχισε το κυνήγι της Μίλαν! (video)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την  Ίντερ για να φτάσει στη νίκη επί της Βερόνα, αποτέλεσμα που την έφερε στον πόντο από την πρωτοπόρο Μίλαν και στην ισοβαθμία με την Νάπολι.

Με φόρα από τη νίκη στο της προηγούμενης εβδομάδας, Η Ίντερ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς μετά τη μεγάλη νίκη της στο «Derby d' Italia» την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε και τη Βερόνα με 2-0 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για την 32η αγωνιστική της Serie A, αποτέλεσμα που την έφερε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόλις ένα ημίχρονο για να κλειδώσουν τη νίκη. Από την αρχή του αγώνα ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο από τους αντιπάλους τους, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και εύλογα έφτασαν στο γκολ με τον Μπαρέλα στο 22’ σε μία αντεπίθεση της ομάδας του. Ο Έντιν Τζέκο, οχτώ λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, έπειτα από ασίστ του Ίβαν Πέρισιτς, βάζοντας έτσι τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να απειλήσουν τους «νερατζούρι». Οι γηπεδούχοι έριξαν αισθητά το ρυθμό του παιχνιδιού και με ευκολία έφτασαν στη νίκη που τους κρατά γερά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.


ΙΝΤΕΡ: 
Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (46’ Ντ’Αμπρόζιο), Ντάμφρις, Ντιμάρκο (66’ Μπαζτόνι), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (65’ Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (84’ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς, Κορέα (59’ Γκόζενς), Ντζέκο

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι (82’ Σούταλο), Γκίντερ, Καζάλε, Φαραόνι (62’ Ντεπάολι), Ταμέζ, Ίλιτς, Λάζοβιτς (82’ Καντσελιέρι), Μπέσα (62’ Λαζάνια), Καπράρι, Σιμεόνε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0