Football Talk

Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-4: Με τέτοιον… Σον, έχουμε φαβορί για το Champions League! (video)

Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-4: Με τέτοιον… Σον, έχουμε φαβορί για το Champions League! (video)

Προφανώς και δεν έχει κριθεί τίποτα, αναφορικά με την κατάληψη της 4ης θέσης, αλλά όταν η Τότεναμ βλέπει τον Σον σε τέτοια κατάσταση, πώς μπορείς να μην την βάλεις σοβαρά στην κουβέντα; Το 4-0 απέναντι στην Άστον Βίλα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Πρόκειται για μία έδρα που αποτελεί κάτι σαν… ταξίδι αναψυχής για την Τότεναμ, αν αναλογιστεί κανείς πως μετρά οκτώ στα οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια με απολογισμό 24ων βαθμών!

Είναι εντυπωσιακό, αλλά το τελικό 4-0 των «spurs» μέσα στο Βίλα Παρκ είχε να λάβει χώρα από την εποχή του… Γκάρεθ Μπέιλ στο Βόρειο Λονδίνο, το 2012. Ωστόσο, ο Σον θέλησε να κάνει την ιστορία να επαναληφθεί και σε ένα από τα καλύτερα βραδιά της καριέρας του, έστειλε την ομάδα του στην 4η θέση και σε θέση… ισχύος για το Champions League.

Η αρχή έγινε στο 3ο λεπτό με ωραίο αριστερό σουτ, αλλά η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έχασε ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Γιορίς ήταν σταθερότατος, το 1-0 στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκανε τους «Βίλανς» να απογοητευτούν και εν συνεχεία επήλθε η κατάρρευση!


Ο Κουλουσέφσκι έκανε το 2-0 στο 50’ και μετά ανέλαβε ξανά δράση ο Σον, χρίζοντας για δεύτερη φορά «ασίστερ» τον Χάρι Κέιν. Σκόραρε στο 66’ με χαρακτηριστική άνεση, ενώ το καλύτερο τελείωμά του ήρθε στο 71’, όταν ο Κουλουσέφσκι του γύρισε την μπάλα και εκείνος εν στάση σούταρε στην απέναντι γωνία.


Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 4-0, με το χατ-τρικ του Σον να κρίνει την αναμέτρηση και να δίνει στην Τότεναμ πλεονέκτημα για την τετράδα. Όλα θα κριθούν στις 12 Μαΐου στο ματς με την Άρσεναλ, αλλά με τέτοιο Νοτιοκορεάτη, έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις φαβορί για το Champions League!

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κονσά, Μινγκς, Ντιν (80’  Γιανγκ), ΜακΓκιν, Λουίς, Ράμσεϊ, Κουτίνιο (70’ Μπουεντία), Ινγκς (70’ Μπέιλι), Γουότκινς

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Ντόχερτι (21’ Ρεγκιλόν), Σον (78’ Λούκας Μόουρα), Κέιν, Κουλουσέφσκι (84’ Μπέργκβαϊν)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0