Football Talk

Βόλος – Λαμία 3-0: Κατέρρευσαν οι φιλοξενούμενοι και μπαίνουν σε «μπελάδες» (video)

Βόλος – Λαμία 3-0: Κατέρρευσαν οι φιλοξενούμενοι και μπαίνουν σε «μπελάδες» (video)
Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το σκορ νίκησε ο Βόλος την Λαμία με 3-0, με τους φιλοξενούμενους πλέον να «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό.

Αν και η Λαμία ήταν αυτή που «καιγόταν» για βαθμούς, ο Βόλος ήταν καλύτερος καθόλη την διάρκεια του αγώνα και έφυγε με το τρίποντο, επικρατώντας με 3-0. Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον την δυνατότητα να νιώθουν ασφαλείς, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με τους φιλοξενούμενους, που «βυθίστηκαν» στην βαθμολογία και έχουν «μπλέξει» για τα καλά με τον υποβιβασμό.

Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν στο τελευταίο 20λεπτο και δέχτηκαν τρία γκολ, σημειώνοντας ακόμα μια ήττα.

1ο ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκε ο Βόλος στον αγώνα. Στο 10’ ο Φερνάντες θα απειλήσει την εστία του Σαράνοφ με ωραία εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, με τον Βόλο, όμως, να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την Λαμία να δυσκολεύεται να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας. Οι γηπεδούχοι στηρίζονταν πολύ στις εμπνεύσεις του Φερνάντες για να εκδηλώσουν επικίνδυνες επιθέσεις.

Χωρίς σκορ τελείωσε το πρώτο 45λεπτο, καθώς πέρα από το δοκάρι του Φερνάντες στο 10’ δεν υπήρξε τίποτα άλλο αξιοσημείωτο από καμία από τις δύο πλευρές.

2ο ημίχρονο

Η Λαμία εμφανίστηκε μερικώς βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Στο 52’ μια αδράνεια στην άμυνα του Βόλου έδωσε την ευκαιρία στον Σιμόν να σουτάρει από κοντινή απόσταση αλλά ήταν άτυχος, καθώς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν ίσως και η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδα του Φέστα να σκοράρει στο παιχνίδι.

Στο 68’ και οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αναγκαστικές αλλαγές, μιας και ο Αντέτζο της Λαμίας και ο Λογαράς του Βόλου τραυματίστηκαν. Τις θέσεις τους πήραν οι Βύντρα και Τριανταφύλλου αντίστοιχα.

Στο 72’ θα έρθει τελικά η στιγμή να αποκτήσει σκορ το παιχνίδι. Ο Μπαρτόλο θα εκμεταλλευτεί μια σέντρα του Άλχο και με εξαιρετικό βολέ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Δεν είχε καμία δυνατότητα να αντιδράσει ο Σαράνοφ.

Μάλιστα, ο Βόλος θα είχε άμεσα την ευκαιρία να σκοράρει και δεύτερο γκολ, με τον Φαν Βέερτ να βγαίνει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Λαμίας, να τον περνά, αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι σε κενή εστία. Αν και οι φιλοξενούμενοι ήθελαν γκολ, οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί μέχρι το τελικό σφύριγμα. Η Λαμία εύλογα είχε ανέβει για να «κυνηγήσει» την ισοφάριση, με τον Βόλο να εκμεταλλεύεται τα κενά που αναπόφευκτα υπήρχαν στην άμυνα της ομάδας του Φέστα και να βρίσκει τελικά και δεύτερο αλλά και τρίτο γκολ.

Ο Ροσέρο όντας μόνος μέσα στην περιοχή δεν θα είχε πρόβλημα να «εκτελέσει» τον Σαράνοφ και να κάνει το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, ένα λάθος του Βύντρα θα δώσει την ευκαιρία στον Βόλο να βγει στην αντεπίθεση, με τον Φεράρι να σκοράρει και τρίτο γκολ για την ομάδα του. Σημαντικό τρίποντο για τον Βόλο με καλή εμφάνιση, μεγαλώνουν τα προβλήματα για την Λαμία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κωνσταντίνος Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Λογαράς (68’ Τριανταφύλλου), Σιέλης, Άλχο, Φεράρι, Μεταξάς, Κορέα, Φερνάντες (59’ Ροσέρο), Μπαριέντος (77’ Ριένστρα), Μπαρτόλο (77’ Πουρίτα), Φαν Βέερτ

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Μαρτίνεζ (80’ Σαραμάντας), Λούκας, Αντέτζο (68’ Βύντρα), Τζανετόπουλος (77’ Βέλλιος), Σιμόν, Καραμάνος (77’ Ρόμανιτς), Τζανδάρης (80’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Νούνιες, Μανούσος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0