Football Talk

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Μπεναβίδες και όλα τα δεδομένα για τα κεντρικά χαφ

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον Μπεναβίδες και όλα τα δεδομένα για τα κεντρικά χαφ
Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ της Ιντεπεντιέντε έχει πρόταση από την ΑΕΚ, η οποία περιμένει τον ποδοσφαιριστή να κάνει μία τελευταία συζήτηση με την ομάδα του

Η ΑΕΚ θέλει τον Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε. Το ενδιαφέρον της Ένωσης αποκάλυψαν χθες στην Αργεντινή και έχει βάση, καθώς ο 24χρονος Ουρουγουανός αμυντικός χαφ έχει στα χέρια του καλή οικονομική πρόταση της ΑΕΚ με ισχύ μέχρι το 2026.

Ο παίκτης είναι η αλήθεια πως θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να παίξει σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Έχει αφήσει πίσω του τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν (έχει πάθει δυο χιαστούς!), παίζει στα τελευταία ματς της Ιντεπεντιέντε και έχει φορτσάρει αγωνιστικά.

Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ περιμένει το «ναι» ή το «όχι» του Μπεναβίδες στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Ο μάνατζερ του παίκτη, όπως γράφουν στην Αργεντινή, έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση της Ιντεπεντιέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του και έχει προγραμματιστεί ακόμη μία τα επόμενα 24ώρα. Εκει θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα η ιστορία.

Ο 24χρονος θέλει να έρθει στην Ευρώπη, ωστόσο νιώθει πως έχει και ηθική υποχρέωση απέναντι στην Ιντεπεντιέντε να συζητήσει μέχρι τέλος το ενδεχόμενο ανανέωσης. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Αργεντινής είχε δώσει 2,5 εκατ. δολάρια να τον αποκτήσει το 2018 και ο ίδιος λόγω των τραυματισμών του δεν της έχει προσφέρει όλα όσα ήθελε και μπορεί.

Η ΑΕΚ λοιπόν, έχει δώσει χρόνο στον Μπεναβίδες και τον περιμένει. Τι πιστεύουν στην Ένωση για τον παίκτη; Ότι είναι σε σούπερ ηλικία και πως μπορεί να εξελιχθεί σωστά παίζοντας ξανά στην Ευρώπη, αφήνοντας εντελώς πίσω του τους δυο χιαστούς. Συν τοις άλλοις η ΑΕΚ το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει ολικό λίφτινγκ στη μεσαία της γραμμή. Οι Σιμόες, Σάκχοφ αναμένεται να αποχωρήσουν, ο Κριχόβιακ ακόμη είναι άγνωστο τι θα πράξει και δεν είναι απίθανο η ΑΕΚ να πάρει ακόμη και τρεις κεντρικούς χαφ! Ο ένας ίσως είναι ο Μπεναβίδες.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0