Football Talk

Κλοπ: «Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο» (video)

Κλοπ: «Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο» (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε με τον ισχυρισμό του Τζέιμι Κάραγκερ ότι η αντιπαλότητα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη στην ιστορία της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναμετρώνται την Κυριακή στο Έτιχαντ (10/4, 18:30) στο πλαίσιο του ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Στη συνέντευξη Τύπου των «reds» ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι, ενώ συμφώνησε και με τον ισχυρισμό του Τζέιμι Κάραγκερ ότι η αντιπαλότητα των δύο συλλόγων είναι η καλύτερη στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ναι! Η συνέπεια που έχουν δείξει και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι τρελή. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Αυτό που άλλαξε στα τέσσερα χρόνια είναι ότι όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι δύσκολο».

Για το αν κάθε ομάδα αναδεικνύει το καλύτερο μεταξύ τους:

«Μάλλον. Αν παίζεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, η εστίαση είναι στα παιχνίδια σου. Στον αθλητισμό, νομίζω ότι αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Μακροπρόθεσμα, ειδικά. Νομίζω ότι ο Ναδάλ και ο Φέντερερ απολάμβαναν την αντιπαλότητα που είχαν.

Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνούσαμε σε αυτό και μπορεί να είναι σύμπτωση που δεν λειτούργησε στο Champions League μέχρι στιγμής. Αν κάποιος τον αμφιβάλλει, δεν έχω ιδέα πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Έτσι είναι στον αθλητισμό. Δεν θα το έλεγα ότι είμαι ευγνώμων που η Σίτι είναι τόσο καλή, αλλά δεν έβλαψε την ανάπτυξή μας».

Για την πεποίθησή του ότι το παιχνίδι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Ξέρω πολύ συχνά ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον, γιατί και οι δύο ομάδες το θέλουν πραγματικά».

Για το ότι το ματς θα κρίνει τον τίτλο:

«Δεν μπορώ να αποφασίσω τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά μπορούμε απλώς να εξετάσουμε τα πιθανά αποτελέσματα. Αν κερδίσουμε, είμαστε δύο βαθμούς μπροστά, χάνουμε, είμαστε τέσσερις πόντους πίσω. Αν είναι ισοπαλία, ένας βαθμός πίσω.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ακόμα κι αν ήμασταν 14 ή 15 πόντους πίσω, θα ήταν ακόμα ένα καλό παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0