Football Talk

«Ιστορική», πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο «Σεραφείδιο»! (video)

«Ιστορική», πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο «Σεραφείδιο»! (video)

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ στο «Σεραφείδιο», η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης» επικράτησε με 3-1 του Ηροδότου και πανηγύρισε μία ιστορική νίκη, χάρη στα γκολ των Χριστόπουλου και Ιατρούδη!

Επρόκειτο για ένα ιστορικό απόγευμα για την ΑΕΚ, αν αναλογιστεί κανείς πως η «Ένωση» έδινε την πρώτη της αναμέτρηση στο «Σεραφείδιο», σε επίσημο ματς, απέναντι στον Ηρόδοτο, ακόμη και αν αναφερόμαστε στην δεύτερη τη τάξει ομάδα!

Το «Σεραφείδιο» είχε αρκετό κόσμο και με την… αύρα του, οδήγησε τους γηπεδούχους στην πρώτη τους νίκη σε αυτό το γήπεδο, έχοντας προηγηθεί και ενός λεπτού σιγή!


Μετά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ευθύμη Χριστόπουλο στο 53ο λεπτό και εν συνεχεία έκανε το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ιατρούδη να πλασάρει εξαιρετικά τον τερματοφύλακα του Ηροδότου, Κρόστα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν αποδείχθηκαν εύκολη υπόθεση και 10 λεπτά μετά, βρήκαν απάντηση, με γκολ του Μηνά Χαλκιαδάκη. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές, με την ΑΕΚ να επιχειρεί να κρατήσει το αποτέλεσμα, πράγμα που εν τέλει επετεύχθη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με τον Γιούση!


Η πρώτη νίκη στο «Σεραφείδιο» είναι γεγονός και αν αναλογιστούμε την ομιλία πριν το ματς, η οποία αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα της «Ένωσης», το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στον Στέλιο Σεραφείδη!



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0