Football Talk

ΑΕΚ: Οι επαφές του Μελισσανίδη με υποψήφιους προπονητές

ΑΕΚ: Οι επαφές του Μελισσανίδη με υποψήφιους προπονητές

Προχωρούν και προοδεύουν οι συζητήσεις της ΑΕΚ και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον επόμενο τεχνικό.

Ησυχία επικρατεί στο… προσκήνιο, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. Ωστόσο πίσω από τα «φώτα» οι συζητήσεις που γίνονται είναι σημαντικές. Μάλιστα, οι επαφές που έχουν γίνει με προπονητές του εξωτερικού, που έχουν «βαριά βιογραφικά», έχουν προχωρήσει σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μιλήσει μαζί τους μέσω βιντεοκλήσεων, καθώς όλοι οι υποψήφιοι προπονητές είναι στο εξωτερικό. Αυτές οι επαφές αφορούν το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο θα γίνει στην Αθήνα με τετ α τετ που θα έχει επίσης ο Μελισσανίδης με τους ή τον προπονητή που θα προκρίνει, πριν την οριστική και τελική απόφαση.

Ο στόχος στην ΑΕΚ παραμένει ο εξής: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες να έχει κλείσει ο νέος προπονητής που θα πάρει την ομάδα στα χέρια του από τη σεζόν 2022-23. Αυτή η επιθυμία είναι λογική, καθώς όλοι στην ΠΑΕ θέλουν ο επόμενος προπονητής να τσεκάρει την ομάδα από τώρα, βλέποντάς την στα παιχνίδια των πλέι οφ, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ και να τρέξει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις προπονητών που έχουν προχωρήσει, με την υπόθεση του Ρούντι Γκαρσία να μην έχει κλείσει…

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0