Football Talk

Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 1-0: Μέγας είσαι Πέδρι και θαυμαστά τα έργα σου!

Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 1-0: Μέγας είσαι Πέδρι και θαυμαστά τα έργα σου!
Σπουδαίο τρίποντο για την Μπαρτσελόνα η οποία επικράτησε στο Καμπ Νου επί της Σεβίλλης με σκορ 1-0, χάρις στο υπέροχο τέρμα του 20χρονου Πέδρι.


1ο Ημίχρονο

Ένα άκρως νωχελικό πρώτο μέρος, με την παραγωγή φάσεων να εκλέιπει και την Μπαρτσελόνα να είναι κυρίαρχη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.  Δίχως καμία ανησυχία στα μετόπισθεν, όπου η ανασταλτική της λειτουργεία έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, εν αντιθέσει με την επιθετική τριπλέτα η οποία άφησε τις ευκαιρίες αναξιοποίητες. Κορυφαία εξ αυτών, το δεξί σουτ του Ομπάμεγιανγκ, στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης, εκεί όπου ο Μπόνο έδειξε μεγάλη ετοιμότητα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Εννέα ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έναντι μόλις δύο των Σεβιγιάνων, οι οποίοι κατόρθωσαν να βγάλουν το ημίχρονο αναίμακτα. 

2ο Ημίχρονο

Παρόμοια η εικόνα και του δεύτερου μέρους, με την διαφορά ότι οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν κατακόρυφα ταχύτητα. Μπορεί μέχρι το 70ο λεπτό να έβρισκαν μονίμως σε τοίχο και συγκεκριμένα στον εξαιρετικό Μπόνο, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα κατόρθωσαν να βρουν σκορ. Χάρις στον καθηλωτικό Πέδρι, ο οποίος έκανε και πάλι το θαύμα του, μέσω ενός εξαιρετικού δεξιού διαγώνιου σουτ το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας. Το τελευταίο τέταρτο κύλησε με δυνατές μονομαχίες, διαχείριση από πλευράς Μπαρτσελόνα και εν τέλη επικράτηση της έπειτα από 94 λεπτά παιχνιδιού. 

Συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέργκεν, Πικέ, Αραούχο, Τζόρντι Άλμπα, Nτάνι Άλβες, Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντε Γιόνγκ (74' Γκάβι), Ντεμπελέ (91' Έρικ Γκασία), Φεράν Τόρες Ομπάμεγιανγκ (81' Ντεπάι)

Σεβίλλη: Μπόνο, Κούντε, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας(79' Μοντιέλ), Ρέκικ (82' Ρέκικ), Γκουντέλι (78' Ελ Νεσίρι), Ράκιτιτς, Τζόρνταν, Λαμέλα (67' Κορόνα), Οκάμπος, Μαρσιάλ (83' Oγκούστινσον)

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0