Football Talk

Ισπανικό διαβατήριο για τον Βινίσιους Τζούνιορ - «Λύνει» τα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ισπανικό διαβατήριο για τον Βινίσιους Τζούνιορ - «Λύνει» τα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης!

Θέμα χρόνου θεωρείται να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και ο Βινίσιους Τζούνιορ παίρνει ισπανικό διαβατήριο.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ βρίσκεται μία «ανάσα» από το να πάρει ισπανικό διαβατήριο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ενημερωθεί από το αρμόδιο Υπουργείο, πως η διαδικασία είναι στα τελευταία της στάδια.

Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά θεωρείται βέβαιο πως σύντομα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα αποκτήσει σύντομα και δεύτερη εθνικότητα.

Υπενθυμίζεται πως το δικαίωμα υποβολής αιτήματος για την υπηκοότητα το απέκτησε λόγω της παραμονής του στην Ισπανία για δύο χρόνια. Ακολούθησαν μία σειρά από τεστ, με πρώτο το γνωστό ως CCSE, που έχει στόχο να αποδείξει πως ο εξεταζόμενος έχει γνώση του ισπανικού Συντάγματος, αλλά και της κοινωνίας και της κουλτούρας της χώρας. Τόσο σε αυτό, όσο και στην προφορική εξέταση, ο Βινίσιους Τζούνιορ πέτυχε, οπότε θεωρείται θέμα χρόνου να πάρει το διαβατήριο στα χέρια του.

Κατά αυτόν τον τρόπο, επωφελείται άμεσα η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αδειάζει μία θέση ξένου στην πρώτη ομάδα, κάτι που της επιτρέπει να κινηθεί πιο άνετα στο μεταγραφικό «παζάρι». Η ίδια διαδικασία έχει ξεκινήσει και για τους Ροντρίγκο-Μιλιτάο, με αμφότερες τις υποθέσεις να λέγεται πως βρίσκονται σε εξαιρετικό στάδιο.

Από την άλλη, τα νέα δεν είναι καλά για τους Τακεφούσα Κούμπο και Ρεϊνιέρ, αφού ο πρώτος θα πρέπει να μείνει επί δέκα σερί χρόνια στην Ισπανία, ενώ ο δεύτερος πρέπει να συμπληρώσει μία διετία για να αποκτήσει δικαίωμα υποβολής αιτήματος και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται ως δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0