Football Talk

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκοι» στον δρόμο για το Κατάρ!

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκοι» στον δρόμο για το Κατάρ!

Σε ρυθμούς Εθνικών ομάδων μπαίνουν οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού με τους Βατσλίκ, Σισέ και Κούντε να διεκδικούν τις επόμενες μέρες την συμμετοχή τους στο Μουντιάλ του 2022.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού αδειάζει καθώς οι διεθνείς ενσωματώνονται με τις Εθνικές τους ομάδες για τις υποχρεώσεις τους τις επόμενες μέρες. Για κάποιους από αυτούς κρίνεται η συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβρη

Η Τσεχία του Τόμας Βατσλίκ θα αντιμετωπίσει στις 24 Μαρτίου την Σουηδία εκτός έδρας και αν καταφέρει να επικρατήσει θα παίξει… τελικό για το Κατάρ με την Πολωνία, ξανά εκτός έδρας στις 29 του μήνα. 

Στις ίδιες ημερομηνίες, για τα μπαράζ της αφρικανικής ζώνης η Σενεγάλη του Παπέ Σισέ θα κοντραριστεί δύο φορές με την Αίγυπτο και το Καμερούν του Πιέρ Κούντε με την Αλγερία. Αγώνες πρόκρισης δίνουν και το Μαρόκο και η Νιγηρία αλλά τόσο ο Ελ Αραμπί όσο και ο Ονιεκούρου δεν έχουν κληθεί. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι τρεις «ερυθρόλευκοι» που έχουν υποχρεώσεις τις επόμενες μέρες με τις Εθνικές τους ομάδες. Επίσημο ματς έχει και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με την Μολδαβία να παίζει δύο φορές με το Καζακστάν για το Nations League. Στην Εθνική Ελλάδας για τα φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ στην Εθνική Ελπίδων έχουν κληθεί οι Τζολάκης, Σουρλής, Κίτσος και Μαρίνος ενόψει των αγώνων με Λιχτενστάιν και Πορτογαλία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Οι Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ θα αγωνιστούν με την Γουινέα κόντρα σε Νότιο Αφρική και Ζάμπια, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες θα βρίσκεται με το Πράσινο Ακρωτήρι σε Γαλλία και Ισπανία για τα φιλικά παιχνίδια με Γουαδελούπη, Λιχτενστάιν και Σαν Μαρίνο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0