Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 1-1: Κράτησε με «νύχια και με δόντια» τον βαθμό της ισοπαλίας ο Σόρια!

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 1-1: Κράτησε με «νύχια και με δόντια» τον βαθμό της ισοπαλίας ο Σόρια!

Ο εκπληκτικός Σόρια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με δέκα εκπληκτικές αποκρούσεις που οδήγησαν την Χετάφε σε αυτό τον σημαντικό βαθμό κόντρα στους Βάσκους (1-1). 

Μπιλμπάο και Χετάφε μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο Σαν Μαμές για τον πρώτο αγώνα της 29ης αγωνιστικής στη La Liga, έχοντας διαφορετικούς στόχους, με την πρώτη να «κυνηγάει» ευρωπαϊκό εισιτήριο και την δεύτερη να θέλει να σφραγίσει τη σωτηρία της. 

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από τα… αποδυτήρια με τον συνήθη ύποπτο, Ενές Ουνάλ, νικώντας τον Ουνάι Σιμόν με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τζενέ στο 3ο λεπτό. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μαρθελίνο ανέβασε ρυθμούς και στο 29’ ισοφάρισε με το αριστερό της μπακ, Γιούρι Μπερτσίτσεσε 1-1.

Χάρη στο δυνατό σουτ που τρύπησε τα χέρια του Νταβίντ Σόρια, ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Ινάκι Γουίλιαμς

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χετάφε συνέχισε το αμυντικό στυλ παιχνιδιού της και ο Χόρχε Κούενκαάφησε για μία ακόμα φορά την ομάδα του με δέκα παίχτες στο 66’ (το ίδιο είχε κάνει και πριν δύο αγωνιστικές κόντρα στην Αλαβές), όμως ο φανταστικός πορτιέρε της ομάδας του απέσπασε τον ένα βαθμό για την Χετάφε

Οι ενδεκάδες:

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Μαρθελίνο): Σιμόν, Ντε Μάρκος, Βίβιαν, Άλβαρεθ, Μπερτσίτσε, Βέσγκα, Βενθεντόρ (72’ Νίκο Γουίλιαμς), Μπερενγκέρ, Μουνιαίν (89’ Σεράνο), Σανθέτ (78’ Γκαρθία), Γουίλιαμς (78’ Βιγιαλίμπρε)

Χετάφε (Κίκε Φλόρες): Σόρια, Τζενέ, Μίτροβιτς, Κουένκα, Ολιβέρα, Σουάρες, Βιγιάρ, Αλενιά (87’ Ιγκλέσιας), Ροντρίγκεθ (78’ Γιοκουσλού), Σάντρο (74’ Μαγιοράλ), Ουνάλ (87’ Μάτα) 

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0