Football Talk

Άλαν Σίρερ: «Πού θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο;»

Άλαν Σίρερ: «Πού θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο;»
Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Νιούκαστλ, Άλαν Σίρερ, τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κανείς δεν ξέρει πού θα βρισκόταν φέτος χωρίς αυτόν!
Όταν τάσσεται στον πλευρό του μέχρι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League, τι να απασχολήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκρινε την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ με δικό του χατ-τρικ και έδωσε... απαντήσεις για το αν -και κατά πόσο- αποτελεί πρόβλημα για τους «κόκκινους διαβόλους». Κάτι που επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του και ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, Άλαν Σίρερ, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κάποιοι πιστεύουν πως ο Κριστιάνο είναι πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο θεός ξέρει πού θα ήταν η ομάδα χωρίς αυτόν φέτος. Εκείνος ήταν ο μοναδικός λόγος που κέρδισαν την Τότεναμ. Έκανε ένα φοβερό χατ-τρικ και είχε φανταστική απόδοση. Δεν ήταν έκπληξη για μένα, ο Κριστιάνο τα κάνει αυτά χρόνια τώρα. Ήταν η απάντησή του στους επικριτές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0