Football Talk

Τζαβέλλας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας» (video)

Τζαβέλλας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας» (video)

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ισοπαλία στη «Λεωφόρο», με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να μένουν στο 1-1 στην πρεμιέρα των play off. Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ μπόρεσε να αντιδράσει παρά το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ, ωστόσο τόνισε πως υπάρχει απογοήτευση που η «Ένωση» δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που καταφέραμε, μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού σε μία δύσκολη έδρα, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να κυριαρχήσουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα δεχόμασταν γκολ, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δείχνουμε τον τελευταίο καιρό ότι αυτό αλλάζει. Είμαστε υποχρεωμένοι πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να βγάζουμε την ποιότητα που έχουμε. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Σαφώς παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλό ρυθμό και παίκτες. Εχουμε όμως πολλή ποιότητα που δεν έχει βγάλει στο γήπεδο όσα μπορεί. Είμαστε χαρούμενοι που δείξαμε απόψε ότι μπορούμε, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν πήραμε σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το σημαντικό για εμάς είναι ότι είμαστε διψασμένοι για κάτι. Αυτό το κάτι θα το βλέπουμε βδομάδα με εβδομάδα. Να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει βάσει του υλικού της. Να προσπαθήσουμε δηλαδή να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0