Football Talk

Ράγιο Βαγιεκάνο-Σεβίλλη 1-1: Ντιμιτριέφσκι και VAR, «φρέναραν» τη Σεβίλλη

Ράγιο Βαγιεκάνο-Σεβίλλη 1-1: Ντιμιτριέφσκι και VAR, «φρέναραν» τη Σεβίλλη

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» της Μαδρίτης, απέναντι στη Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν πολλές βρέθηκαν πίσω στο σκόρ αλλά έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Ντιλέινι.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο «Βαγιέκας», Ράγιο Βαγιεκάνο και Σεβίλλη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga. Με τον Μπεμπέ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 46’ και ο Ντιλέινι απάντησε στο 64’ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σεβίλλη προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Ράφα Μιρ, ωστόσο οι πανηγυρισμοί διακόπηκαν απότομα, αφού ο διαιτητής Χουάν Μαρτίνεθ, ακύρωσε το γκολ με τη βοήθεια του VAR, για χέρι στην αρχή της φάσης. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση για τις δύο ομάδες.

Αντιθέτως, η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εντυπωσιακή αφού ο Πορτογάλος Μπεμπέ, άνοιξε το σκορ για τη Ράγιο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της έναρξης, νικώντας τον Μπόνο στο 46ο λεπτό. Το γκολ της Ράγιο, ανάγκασε τον προπονητή της Σεβίλλης Ζουλιάν Λοπετέγκι να προβεί σε αλλαγές, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μαρσιάλ, Ακούνια και Κορόνα. Οι αλλαγές, βοήθησαν τους Ανδαλουσιάνους, καθώς στο 63ο λεπτό ο Κορόνα «σημάδεψε» τον Ντιλέινι, που με προβολή ισοφάρισε, «παγώνοντας» την έδρα της Ράγιο.Δέκα λεπτά πριν το τέλος, η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι, το οποίο στη συνέχεια ανεστάλη, ξανά μέσω του VAR.

Στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγιεκάνο, Στάλο Ντιμιτριέφσκι, κράτησε την ομάδα του, καθώς απέκρουσε στο 94’ το σουτ του Μαρσιάλ και στο 95’ του Ντιλέινι, διατηρώντας το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ράγιο Βαγιεκάνο(Ιραόλα Αντόνι): Nτιμιτριέφσκι, Μπαλίου, Σουάρεθ, Κατένια, Φράν Γκαρθία, Κομεσάνα, Βαλεντίν, Τρέχο (86’ Σίς), Μπεμπέ (64’Ερναντέζ), Εντεκά (74’ Σιλλά), Γουρδιόλα

Σεβίλλη (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Mπόνο, Νάβας (54’ Κορόνα/(67’ Καρμόνα) ), Κουντέ, Γκούντελι, Αουγκούστινσον (54’ Ακούνια), Τόρες (72’ Ελ Νεσίρι), Ράκιτιτς, Ντιλέινι, Μουνίρ (54’ Μαρσιάλ), Οκάμπος, Ράφα Μίρ

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0