Football Talk

«Τελειώνει» από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ποτσετίνο!

«Τελειώνει» από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ποτσετίνο!

Η ήττα-αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θεωρείται τελειωμένος από τον σύλλογο!

Η υπέρβαση στην Ευρώπη δεν ήρθε για ακόμη μία σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι κρατούσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League στα… χέρια της, έως το 76ο λεπτό, αποκλείστηκε με το βαρύ 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποχαιρέτησε από τη φάση τω «16»!

Προφανώς, το τίμημα καλείται να το πληρώσει ο προπονητής των Παριζιάνων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Η αμφισβήτηση που υπήρχε προς το πρόσωπό του ήταν ήδη μεγάλη, αλλά πλέον, σύμφωνα με την Telegraph, πρέπει να θεωρείται τελειωμένος. Καθώς φαίνεται, δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει σε έναν χρόνο από τώρα, την ώρα που και η θέση άλλων στελεχών του συλλόγου, όπως αυτή του αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο, κρίνεται εξαιρετικά επισφαλής.


Όσον αφορά την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, εφόσον αποχωρήσει, ίσως δεν αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, από τη στιγμή που τα σενάρια για πιθανή μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά κρατούν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0