Football Talk

Έφεση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας, που «στέλνει» FIFA και UEFA στο CAS!

Έφεση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας, που «στέλνει» FIFA και UEFA στο CAS!
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας κατέθεσε ένσταση στο CAS κατά της απόφασης της FIFA και της UEFA, με την οποία απαγορεύτηκε η συμμετοχή των ομάδων της χώρας στις διεθνείς διοργανώσεις, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία!
Το CAS επιβεβαιώσε το απόγευμα της Τρίτης (08/03) πως κατατέθηκε έφεση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας, με στόχο την επιστροφή των ομάδων της χώρας στις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αρμόδια όργανα για το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ανέστειλαν τη συμμετοχή των ρωσικών ομάδων στις διοργανώσεις τους μέχρι νεωτέρας, ενώ ορισμένοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αρνήθηκαν να αγωνιστούν απέναντι σε αυτούς της Ρωσίας.

Εκτός από το συλλογικό επίπεδο, ωστόσο, η έφεση αφορά και το κομμάτι της εθνικής ομάδας, στην οποία με τα νυν δεδομένα δεν θα επιστραπεί να συμμετάσχει στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σε επίπεδο ανδρών και στο EURO 2022 των γυναικών. 

«Η RFU θα απαιτήσει την αποκατάσταση όλων των εθνικών ομάδων της Ρωσίας, ανδρών και γυναικών, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν, καθώς και αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε» ανέφερε η τοποθέτηση της ομοσπονδίας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0