Football Talk

Τότεναμ – Έβερτον 5-0: «Ξέσπασαν» οι Λονδρέζοι και πλησιάζουν ξανά την τετράδα! (video)

Τότεναμ – Έβερτον 5-0: «Ξέσπασαν» οι Λονδρέζοι και πλησιάζουν ξανά την τετράδα! (video)

Την καλύτερή της εμφάνιση με τον Αντόνιο Κόντε στο «τιμόνι» της, πραγματοποίησε αναμφίβολα η Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον, με τους «spurs» να επικρατούν με 5-0, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Χάρι Κέιν!

Ήταν 4 Οκτωβρίου του 2020 όταν η Τότεναμ επικρατούσε με 6-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ, σε ένα βράδυ που δύσκολα θα λησμονηθεί, όσα χρόνια και αν περάσουν από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Έκτοτε, οι Λονδρέζοι άλλαξαν τρεις προπονητές. Είχαν τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποχώρησε για να έρθει ο Νούνο Εσπιρίτο και μετά από εννέα αγωνιστικές, αυτός αντικαταστάθηκε από τον Αντόνιο Κόντε. Ούτε ο Μουρίνιο μπόρεσε να επαναλάβει εκείνη την εμφάνιση, ούτε κάποιος από τους δύο επόμενους. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στην 28η αγωνιστική της Premier League και στον Μάρτιο του 2022.

Μιλάμε άλλωστε για την καλύτερη εμφάνιση της Τότεναμ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, απέναντι στην Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Κόντε να μην… σέβεται το κοινό, «μπλε» παρελθόν τους.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς ο Κιν με αυτογκόλ (14’), ενώ τρία λεπτά μετά ο Σον με δυνατό, συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφτασε τα έξι συνεχόμενα ματς εντός έδρας που βρίσκει δίχτυα, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να είναι ο μόνος που τον ξεπερνά.


Τα «σπιρούνια» ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Βρήκαν και 3ο γκολ στην αντεπίθεση του 37ου λεπτού με τον Χάρι Κέιν, ενώ λίγο αργότερα ο Άγγλος σκόραρε ξανά και έφτασε τα 176 γκολ στην καριέρα του στην Premier League, ξεπερνώντας τα 175 του Τιερί Ανρί.


Ενδιάμεσα, μεσολάβησε και το τέταρτο γκολ της Τότεναμ που σημειώθηκε από τον Ρεγκιλόν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με την Έβερτον να καταρρέει στο Λονδίνο, αποχωρώντας με το «βαρύ» 5-0 και στην προσπάθεια να μαζέψει τα κομμάτια της.


Κάπως έτσι, οι Λονδρέζοι πλησιάζουν ξανά στην τετράδα, όντες στο -3 από την Άρσεναλ με ματς περισσότερο από τους «κανονιέρηδες», ποντάροντας όμως πως στην αναμέτρηση που εκκρεμεί μεταξύ τους, θα καταφέρουν να αναδειχθούν νικητές.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0