Football Talk

Συνεχίζονται τα... σύννεφα για Κριστιάνο: Βρισκόταν στην Πορτογαλία όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασυρόταν από τη Μάντσεστερ Σίτι

Συνεχίζονται τα... σύννεφα για Κριστιάνο: Βρισκόταν στην Πορτογαλία όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασυρόταν από τη Μάντσεστερ Σίτι
 Όλο και μεγαλώνουν οι φήμες που φέρνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο Πορτογάλος αστέρας μετέβη στην πατρίδα του την ώρα του ντέρμπι επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετέτρεψε το ντέρμπι της πόλης επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν… περίπατο, καθώς επικράτησε με 4-1 και διατήρησε το +6 από τη Λίβερπουλ. Φυσικά, τα πράγματα στους «κόκκινους διαβόλους» δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους.

Ειδικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το «Athletic», ο Πορτογάλος αστέρας, ο οποίος έμεινε για τρίτη συνεχόμενη φορά εκτός αποστολής, δεν παρακολούθησε καν το ντέρμπι της ομάδας του. Αντιθέτως, εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στη χώρα του για άγνωστο λόγο, κάτι που έφερε εκ νέου δυσαρέσκεια στην ομάδα.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε πει πως ο έμπειρος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όμως είναι γνωστό ότι οι τραυματίες, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στους αγώνες και να παρακολουθούν το ματς. Για τον Κριστιάνο δεν φαίνεται πως ίσχυσε αυτό και τα προβλήματασυνεχίζονται.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0