Football Talk

Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-3: Νίκη τετράδας για τους Λονδρέζους, σε μια ματσάρα με φανταστικά γκολ (video)

Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-3: Νίκη τετράδας για τους Λονδρέζους, σε μια ματσάρα με φανταστικά γκολ (video)

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Άρσεναλ, που πάτησε τετράδα και περιμένει… καλά νέα από το ντέρμπι του Μάντσεστερ για να εδραιώσει τη θέση της. Δυσκολεύει αρκετά η κατάσταση για την Γουότφορντ.

Ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και το επιβεβαίωσε με εκκωφαντικό τρόπο η Άρσεναλ.


Μπορεί η Γουότφορντ να αιφνιδίασε τους πάντες πριν καν συμπληρωθούν 20 δευτερόλεπτα αγώνα, ωστόσο το γκολ του Ντένις ακυρώθηκε ορθά για οφσάιντ. Οι «κανονιέρηδες» αφυπνίστηκαν από αυτή τη φάση και φόρτσαραν ώσπου στο 5ο λεπτό, ο Έντεγκααρντ συνδυάστηκε υπέροχα με τον Σάκα για το 1-0.
FNLDBlZWQAU_AzS.jpg

Στο επόμενο 10λεπτο, οι «χόρνετς» αντέδρασαν, με τον Κούτσο Ερνάντεζ να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ για το 1-1. Από εκεί και πέρα όμως, ξεκίνησε ο μονόλογος της Άρσεναλ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Σάκα έκλεψε πανέξυπνα την μπάλα από τον Κλέβερλι, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Λακαζέτ για το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.
FNLHW7dXoAQhH7G.jpg

Η αναμέτρηση έγινε… τυπική διαδικασία στο 50’. Ο Αρτέτα έδρασε πολύ έξυπνα ως ball-boy, αφού έδωσε γρήγορα την μπάλα στον Σάκα για να επαναφέρει από πλάγιο. Οι Λονδρέζοι έπιασαν απροετοίμαστους τους γηπεδούχους και μετά από πανέμορφη συνεργασία, έκαναν το 3-1 με σκόρερ τον Μαρτινέλι. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη έκταση, αλλά στο 80’ ο Ενκέτια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά, ο Μούσα Σισσοκό πέτυχε την μείωση του σκορ, αλλά η Γουότφορντ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
FNLP_k5XoAM2Vnp.jpg

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Άρσεναλ προσπέρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην βαθμολογία και βρίσκεται πλέον αυτή στην προνομιούχο 4η θέση. Η Γουότφορντ από την άλλη παρέμεινε στην προτελευταία θέση, στο -5 από την σωτηρία, έχοντας ωστόσο τρία ματς παραπάνω από την 17η Έβερτον.



Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0