Football Talk

Ολυμπιακός: Συνέχεια στο θέαμα και στο αήττητο!

Ολυμπιακός: Συνέχεια στο θέαμα και στο αήττητο!

Με αρκετές απουσίες πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός που θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να ολοκληρώσει, για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία, την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος. 

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με απολογισμό 20 νίκες και 5 ισοπαλίες ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμα αποστολή για να ολοκληρώσει αήττητος την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, την τελευταία τριετία έχει ηττηθεί μόνο μια φορά σε κανονική διάρκεια της σεζόν (πέρσι στη Λεωφόρο) και θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της προπέρσινης σεζόν όταν και πάλι δεν είχε ηττηθεί από κανέναν. 

Οι Πειραιώτες κοντράρονται με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και θέλουν πέρα από τη νίκη να συνεχίσουν να τις καλές εμφανίσεις, όπως στα δύο τελευταία κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Η μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο επιτρέπει στον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει την διαδικασία αξιολόγησης του ρόστερ του, να δοκιμάζει πράγματα και να δίνει ευκαιρίες. Και για την ώρα σε καλό του έχει βγει του Ολυμπιακού που τις τελευταίες εβδομάδες εκτός από το να παίρνει τα αποτελέσματα αποδίδει και ωραίο ποδόσφαιρο.

Για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ, αλλά και οι Ονιεκούρου, Φορτούνης που αισθάνθηκαν κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Στην Αθήνα έμειναν επίσης για λόγους ξεκούρασης οι Αγκιμπού Καμαρά και Τικίνιο, ενώ μετά από καιρό στην αποστολή βρίσκονται τα ονόματα των Λόπες και Ανδρούτσο.

Σε ότι αφορά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα, ο Βατσλίκ θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ για το κέντρο της άμυνας προορίζονται οι Σισέ και Μανωλάς με τον Μπα να έχει κι αυτός κάποιες πιθανότητες. Αριστερά θα βρίσκεται ξανά ο νεαρός Κίτσος, ενώ δεξιά ο Λαλά διεκδικεί την θέση από τον Βρουσάι. Για τον άξονα, ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη είναι τα φαβορί με τον Φαντιγκά να τους… απειλεί, ενώ στα εξτρέμ θα βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας, με τον Ελ Αραμπί να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0