Football Talk

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 1-0: Ανώμαλη προσγείωση για το «κίτρινο υποβρύχιο» στο Ελ Σαδάρ λόγω Άβιλα!

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 1-0: Ανώμαλη προσγείωση για το «κίτρινο υποβρύχιο» στο Ελ Σαδάρ λόγω Άβιλα!
Επαγγελματική εμφάνιση για την Οσασούνα που δεν άφησε χώρους στην Βιγιαρεάλ και επικράτησε με 1-0. Σε καίριο σημείο η ήττα για τους φιλοξενούμενους που χάνουν έδαφος.

Μεγάλη νίκη για την Οσασούνα που εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της, αν υπήρχε ποτέ τέτοια αμφιβολία, κάνοντας άλμα στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Σε έναν πολύ ισορροπημένο αγώνα στο Ελ Σαδάρ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν την αντίπαλη περιοχή στο 23’ με το γυριστό σουτ του Γέρεμι Πίνο που αποκρούστηκε από τον Σέρχιο Ερέρα για να κρατήσει το «μηδέν» πίσω.  Από εκεί και έπειτα η υπεροχή ήταν προς το μέρος της Οσασούνα, καθώς στο 33ο λεπτό ο Νταβίντ Γκαρθία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ πλεονεκτικό σημείο ενώ ο ίδιος στο 61’ δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά από κόρνερ τον Αργεντίνο τερματοφύλακα παρά το τρομερό άλμα του.

Μέχρις ότου, ο συνήθης ύποπτος, Τσίμι Άβιλα να έρθει να «καρφώσει» τα δίχτυα των φιλοξενούμενων με τρομερή κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Ρούλι. Σημειώνοντας το τέταρτό του γκολ στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, ο Ουνάι Έμερι έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του αλλά δεν κατάφερε να ασκήσει μεγάλη πίεση και έτσι η ομάδα ηττήθηκε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν από την ομάδα του Αρασάτε.

Οι ενδεκάδες:

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ερέρα, Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρθία, Κρουζ, Σάντσεθ, Μαρτίνεθ (71’ Μπράσαντς), Τορό, Μονκαγιόλα, Ρουμπέν Γκαρθία (90’ Οιέρ), Άβιλα (82’ Αριντάνε), Κίκε Γκαρθία (71’ Μπούντιμιρ)

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Οριέ (77’ Ντιά), Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Καπού, Παρέχο (85’ Κοκλάν), Αλμπέρτο Μορένο (58’ Γκόμεθ), Γέρεμι Πίνο (77’ Τριγκέρος), Λο Σέλσο (77’ Τσουκουέζε), Ντανζούμα

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0