Football Talk

Ολυμπιακός: Η αλήθεια πίσω από την περίπτωση του Μάρτιν Φραίσλ και το σενάριο για άλλη ελληνική ομάδα

Ολυμπιακός: Η αλήθεια πίσω από την περίπτωση του Μάρτιν Φραίσλ και το σενάριο για άλλη ελληνική ομάδα
Μπορεί οι δημοσιογράφοι της Αυστρίας να αναφέρθηκαν σε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάρτιν Φραίσλ όμως τα δεδομένα που σύλλεξε το BN Sports δείχνουν γιατί το συγκεκριμένο δημοσίευμα πέφτει στο «κενό» αλλά και το μοναδικό… κλαδί από το οποίο μπορεί να πιαστεί.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Την πρώτη μέρα του Μαρτίου, το αυστριακό «laola1.at» έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρτιν Φραίσλ της Σάλκε, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 28χρονος πορτιέρο δεν θα ανανεώσει με τον γερμανικό σύλλογο και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις επιλογές να περιέχουν και την Ελλάδα, πάντα σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Ωστόσο, το BN Sports σας αναλύει τα δεδομένα και σας εξηγεί γιατί η συγκεκριμένη φήμη πέφτει σε… κενό αλλά και πως μπορεί ο Φραίσλ να συνδυαστεί εν τέλει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, το γεγονός πως μένει ελεύθερος, δεν αφήνει την περίπτωσή του στο συρτάρι αλλά σίγουρα, δεν συγκινεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ολοκληρωμένος κάτω από τα καρέ.

5482212.jpg

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Το δημοσίευμα, ανέφερε ξεκάθαρα πως ο Μάρτιν Φραίσλ θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και αρκετές ομάδες έχουν στηθεί στην ουρά για να τον αποκτήσουν. Ανάμεσα σε αυτές, είναι η Ρέιντζερς, η Νόριτς αλλά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος απλώς έχει τον έμπειρο πορτιέρο στη λίστα του και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Ίσως και να ισχύει, όμως, χωρίς οι «ερυθρόλευκοι» να χρειαστεί να μιλήσουν, αυτή η φήμη βρίσκει σε… «τοίχο».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να κινηθεί για πορτιέρο, από την στιγμή που έχει τους Τόμας Βατσλίκ, Όγκμουντουρ Κρίστινσον και Κωνσταντίνο Τζολάκη στο ρόστερ του. Αμφότεροι υπολογίζονται και τη νέα σεζόν και ο καθένας έχει τον δικό του, ενεργό ρόλο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Οπότε, η προσθήκη του Φραίσλ περισσότερο κακό παρά… καλό μπορεί να φέρει στην ομάδα του Πειραιά, καθώς άπαντες η ιεραρχία θα επηρεαστεί αρκετά.

Από εκεί και πέρα, η μόνη πιθανότητα να φέρει τον Αυστριακό πορτιέρο ο Ολυμπιακός, είναι να φύγει κάποιος από αυτούς τους τρεις και συγκεκριμένα, ένας εκ των Κρίστισον-Τζολάκη. Μόνο τότε, θα στέκει το παραπάνω δημοσίευμα, όμως, δεν μπορούμε να δώσουμε «άκυρο» στους ισχυρισμούς του «laola1.at». Φυσικά, γιατί ουκ ολίγες φορές έχουμε δει το ελληνικό ενδιαφέρον να ισχύει για άλλη ομάδα. Όπως, για τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό ή ακόμα και τον Άρη. Αμφότεροι έχουν θέμα στον άσο και δεν αποκλείεται να τους δούμε να κινούνται για την απόκτησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0