Football Talk

Άρσεναλ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σμιθ Ρόου και υπολογίζεται για την Γουότφορντ!

Άρσεναλ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σμιθ Ρόου και υπολογίζεται για την Γουότφορντ!

Στην σημερινή προπόνηση της Άρσεναλ, η οποία έλαβε χώρα στο «Έμιρεϊτς» συμμετείχε κανονικά ο Έμιλ Σμιθ Ρόου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη νίκη των «κανονιέρηδων» επί της Γουλβς με 2-1, αλλά δεν είναι στην αποστολή της ομάδας του στην εξόρμηση του «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ»!

Μπορεί ο Μικέλ Αρτέτα εν τέλει να κέρδισε κάτι από την συμμετοχή των Νικολάς Πεπέ και Έντι Ενκέτια από το ματς με την Γουλβς, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί στο γκολ ισοφάρισης της Άρσεναλ στο 80ο λεπτό, όμως δεδομένα μία από τις αλλαγές θα ήταν και ο Σμιθ Ρόου, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος.

Ωστόσο, με ευχαρίστηση τον είδε ο Ισπανός προπονητής να συμμετέχει κανονικά σήμερα στην προπόνηση της ομάδας του, η οποία έλαβε χώρα στο «Έμιρεϊτς». Συνεπώς, ο Άγγλος διεθνής και πρώτος σκόρερ των «κανονιέρηδων» στην Premier League με 9 γκολ, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Αρτέτα για το ματς της Άρσεναλ απέναντι στην Γουότφορντ στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ»!

Θυμίζουμε, πως ο Σμιθ Ρόου έκρινε με γκολ του την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με σουτ στο 56ο λεπτό, 20 λεπτά αφότου είχε αστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι της καριέρας του με την Άρσεναλ ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0