Football Talk

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-0: Ξύπνησε στο τέλος, πανηγυρίζοντας κι άλλη «τεσσάρα» με πρωταγωνιστή Ντεμπελέ! (video)

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-0: Ξύπνησε στο τέλος, πανηγυρίζοντας κι άλλη «τεσσάρα» με πρωταγωνιστή Ντεμπελέ! (video)

Ακόμη μία επιβλητική νίκη κατέγραψε η Μπαρτσελόνα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ on fire, επικρατώντας 4-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Έπειτα από την εντυπωσιακή νίκη της επί της Νάπολι στο Europa League, η Μπαρτσελόνα θέλησε να κάνει ξανά επίδειξη δύναμης! Αυτή τη φορά θύμα της έπεσε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, της οποίας και επιβλήθηκε με 4-0 στην 26η αγωνιστική της La Liga. MVP του αγώνα ο Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ, έκλεψε τα φώτα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι μύριζε μπαρούτι εξ αρχής από πλευράς «μπλαουγκράνα». Γκάβι και Τόρες βομβάρδισαν την αντίπαλη εστία στο 18’ και 32’, με τον αντίπαλο κίπερ να τους στέκεται εμπόδιο.

Πέντε λεπτά αργότερα οι ισορροπίες έμελλαν όμως να αλλάξουν. Συγκεκριμένα στο 37’ ο Πικέ μπόρεσε να πιάσει μια κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή όμως στρώθηκε ωραία στον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος την έσπρωξε για να σημειώσει το 1-0 και το πέμπτο του γκολ σε έξι εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη νέα του ομάδα.

Το όνομά του στον πίνακα με τους σκόρερ θέλησε να γράψει και ο Ντεμπελέ. Στο 73ο λεπτό ο Γάλλος εισέβαλλε στην αντίπαλη περιοχή, δεν το πολυσκέφτηκε και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Από σκόρερ θέλησε να ντυθεί και δημιουργός ο Ντεμπελέ! Στο 90’ ο 24χρονος σέρβιρε την μπάλα στον Ντε Γιονγκ έπειτα από μια πολύ ωραία σέντρα, με τον συμπαίκτη του να σκοράρει σε ουσιαστικά άδειο τέρμα για το 3-0!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντεπάι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Γάλλο φυσικά να βάζει και σε αυτό το χεράκι του. Συγκεκριμένα βρήκε τον Ολλανδό πολύ ωραία μέσα στην περιοχή κι εκείνος με τη σειρά του σημαδεύοντας σωστά έγραψε το τελικό 4-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Αραούχο, Πικέ, Ντεστ, Πέδρι, Μπουσκέτς, Γκάβι, Τραορέ, Ομπαμεγιάνγκ, Τόρες

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε, Ντάνι, Άλβαρεθ, Μπαλενθιάγα, Ζαράγκα, Βενθεδόρ, Βέσγκα, Σεράνο, Βιγιαλίμπρε, Γκαρθία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0