Football Talk

ΑΕΚ: Τρία γκολ κατά, πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο; Από το 6-0 με τον Ολυμπιακό! (video)

ΑΕΚ: Τρία γκολ κατά, πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο; Από το 6-0 με τον Ολυμπιακό! (video)
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 (27/02) από τον Παναθηναϊκό, δεχόμενη τρία γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, κάτι που είχε να συμβεί έντεκα ολόκληρα χρόνια, από τον Μάρτιο του 2011 στο 6-0 με τον Ολυμπιακό!
Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο «βάφτηκε» πράσινο, αλλά μετατράπηκε σε έναν... μονόλογο.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά, το Απόστολος Νικολαΐδης «έγειρε» προς την πλευρά των γηπεδούχων και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, η «Ένωση» έχανε με 3-0, σκορ που διατηρήθηκε έως το τέλος του παιχνιδιού. 
 

Ήταν η τρίτη φορά στη φετινή σεζόν που οι «κιτρινόμαυροι» μαζεύουν τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα τους στο ίδιο ματς, μετά από αυτό με τον ΟΦΗ (19/09/2021, 3-3) και αυτό με τον Ολυμπιακό (21/11/2021, 3-2). Ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, που το πράττουν πριν συμπληρωθούν τα πρώτα τριάντα λεπτά του παιχνιδιού!

Πιο συγκεκριμένα, το γκολ του Ιωαννίδη στο 29', με το οποίο γράφτηκε το τελικό 3-0, «ξύπνησε» μνήμες από μία μαύρη βραδιά στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ, όταν είχε ηττηθεί με 6-0 από τον Ολυμπιακό, στις 20 Μαρτίου του 2011 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Τότε, ο Τζιμπούρ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, ο Μέλμπεργκ έγραψε το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα και ο Φουστέρ διαμόρφωσε το 3-0 στο 20ο.




Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0