Football Talk

Σεβίλλη – Ρεάλ Μπέτις 2-1: Η πόλη ανήκει στους γηπεδούχους και συνεχίζεται το κυνήγι με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σεβίλλη – Ρεάλ Μπέτις 2-1: Η πόλη ανήκει στους γηπεδούχους και συνεχίζεται το κυνήγι με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Άνετη επικράτηση από το ημίχρονο για τη Σεβίλλη σε ένα πολύ απαιτητικό Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι (2-1). Παραμένει στους έξι βαθμούς η διαφορά από την 1η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 26η αγωνιστική της La Liga περιλάμβανε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για το τόπο της Σεβίλλης αλλά και τη συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος. Με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ντέρμπι της πόλης και τους «χρυσούς» τρεις βαθμούς.

Η Σεβίλλη ήταν αποφασισμένη και έπιασε στον ύπνο την αντίπαλό της από το πρώτο ημίχρονο με 2-0. Αρχικά, ο Εν Νεσίρι κέρδισε πέναλτι στο 22ο λεπτό από τον Κλαούντιο Μπράβο και λίγο αργότερα ο Ιβάν Ράκιτιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ενώ στο 41’ ο Μουνίρ Ελ Χανταντί διπλασίασε το σκορ 11 λεπτά από την αναγκαστική του Πάπου Γκόμες στο 30’. Ο Μαροκινός «εκτέλεσε» τον Χιλιανό τερματοφύλακα, έπειτα από ασίστ του συμπατριώτη και τερματοφύλακα της ομάδας, Μπούνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πελεγκρίνι προχώρησε σε απρόσμενες αλλαγές, βγάζοντας ουσιαστικά τους… καλύτερους παίκτες του, με συνέπεια να μην δημιουργεί ευκαιρίες και να μειώνει απλά το σκορ στην τελευταία φάση του αγώνα τον Σέρχιο Κανάλες με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Οι ενδεκάδες:

Σεβίλλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπούνου, Νάβας, Φερνάντο, Ντιέγκο Κάρλος (46’ Γκούντελι), Ακούνια (81’ Αουγκούστινσον), Ντιλέινι, Χορδάν (76’ Όλιβερ Τόρες), Ράκιτιτς, Κορόνα, Γκόμες (30’ Ελ Χαντάντι). Εν Νεσίρι (82’ Μιρ)

Ρεάλ Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Μπράβο, Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ρουίθ, Μορένο, Ροντρίγκες (77’ Ακουοκού), Καρβάλιο (46’ Ρουίμπαλ), Φεκίρ (46’ Χοακίν), Κανάλες, Τέγιο, Ιγκλέσιας (70’ Ζοσέ)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0