Football Talk

Λιντς – Τότεναμ 0-4: Έβγαλε αντίδραση και ισοπέδωσε τα «παγώνια»! (video)

Λιντς – Τότεναμ 0-4: Έβγαλε αντίδραση και ισοπέδωσε τα «παγώνια»! (video)

Η Λιντς, μετά τη Λίβερπουλ, γνώρισε ακόμα μια ήττα από την Τότεναμ, η οποία ψάχνει την επιστροφή στην κανονικότητα και τις νίκες, με 4-0 στο Έλαν Ρόουντ!

Ένα ακόμη χτύπημα για τον Ράφαελ Μπιέλσα και τη Λιντς, μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ με 6-0, ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου. Υποδεχόμενη την Τότεναμ, για την 27η αγωνιστική της Premier League, δεν κατάφερε να περιορίσει τον… χείμαρρο του Αντόνιο Κόντε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά καταιγιστικό, με τον Ντόχερτι να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την εμφάνιση των «Σπιρουνιών» στο 10 λεπτό της αναμέτρησης. Όλα ξεκίνησαν από μια μπαλιά του Γουίνξ για τον Σεσενιόν, ο οποίος έτρεξε στην αντεπίθεση και μοίρασε έξοχα για τον Ντόχερτι, που με τη σειρά του πλάσαρε τον Μελιέ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Πέντε λεπτά πέρασαν μόνο και ο Κουλουσέφσκι με ατομική ενέργεια από τα δεξιά της επίθεσης, σύγκλινε προς τον άξονα και κάνοντας… περίπατο στην περιοχή της Λιντς εκτέλεσε και «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 2-0 στο 15’.

Με μια κάθετη σέντρα του Χόιμπιεργκ για τον Κέιν ο οποίος έκανε παράλληλη κίνηση με τη μπάλα για να τη βρει και την… έπιασε πριν ακουμπήσει στο έδαφος, με μονοκόμματο σουτ, κάνοντας το σκορ 3-0 στο 27ο λεπτό.

Αυτό ήταν και το… βαρύ σκορ που ο Μπιέλσα κλήθηκε να διαχειριστεί και να μην επιτρέψει στην Τότεναμ να διευρύνει το σκορ.

Στο δεύτερο μισό ο έλεγχος του παιχνιδιού παρέμεινε στους φιλοξενούμενους με μεγάλες ευκαιρίες, ενώ και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, καμία από αυτές τις προσπάθειες όμως δεν απείλησαν τον Γιορίς. Κορυφαία όλων ήταν αυτή του Ντάλας, στο 75’, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει την… άδεια εστία, αφού η άμυνα την Τότεναμ λειτούργησε εξαιρετικά απομακρύνοντας τον κίνδυνο.

Άλλη μια αντεπίθεση, πετάχτηκε στα σκουπίδια στο 82ο λεπτό, όταν ο Τζέιμς βρέθηκε αμαρκάριστος στα όρια της μεγάλης περιοχής, έχοντας χώρο και χρόνο, αλλά με μια γρήγορη απόφαση κατάφερε να μην απειλήσει καθόλου την εστία του Γιορίς.

Μία πάσα στην πλάτη της άμυνας στο 86’ έβγαλε το Σον με πολύ καλές προϋποθέσεις απέναντι στην εστία του Μελιέ και ο Κορεάτης επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-0) με εύκολο πλασάρισμα.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0