Football Talk

Σκέφτεται την παραμονή του στην Τότεναμ ο Κέιν, αλλά δεν θα αποφασίσει πριν το τέλος της σεζόν!

Σκέφτεται την παραμονή του στην Τότεναμ ο Κέιν, αλλά δεν θα αποφασίσει πριν το τέλος της σεζόν!

Πιθανή είναι η παραμονή του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, με τον Άγγλο επιθετικό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του και δεν είναι μία απόφαση που θα παρθεί άμεσα.

Καμία σχέση με όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι, δεν έχει η σχέση του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ, με τον Άγγλο επιθετικό να είναι αρχικά δεδομένο πως θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά τον Αντόνιο Κόντε να καταφέρνει να αντιστρέψει την κατάσταση.

Τον έπεισε πως είναι σημαντικός, εξακολούθησε να τον χρησιμοποιεί ανεβάζοντας την ψυχολογία του και πλέον και οι επιδόσεις του αποτελούν τον βασικότερο λόγο που η Τότεναμ διεκδικεί επί ίσοις όροις την τετράδα.

Η παραμονή του Χάρι Κέιν και η υπογραφή ενός νέου συμβολαίου δεν είναι καθόλου απίθανη, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει αρχικά είναι να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει να κάνει. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Αγγλία, την δεδομένη χρονική στιγμή, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να πάρει κάποιου είδους απόφαση.

Ωστόσο, το θετικό στην υπόθεση είναι πως το καλοκαίρι θα προκύψει συζήτηση και όπως όλα δείχνουν, η βαθμολογική θέση της Τότεναμ δεν θα είναι το πρωτεύων ζήτημα ως προς την παραμονή του Χάρι Κέιν στο Βόρειο Λονδίνο!

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0