Football Talk

Πασχαλάκης: «Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα – Τελικός με την Μίντιλαντ»

Πασχαλάκης: «Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα – Τελικός με την Μίντιλαντ»
Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά την καλή του εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που βοήθησε πολύ στο να διατηρήσει το τελικό 0-0.

O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και από τους καλύτερους της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη που έληξε 0-0, για τη δική του εμφάνιση στη αναμέτρηση, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια με τον αγώνα με την Μίντιλαντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην κάμερα της Nova:

Οι πιο έντονες σκέψεις για τον αγώνα:

«Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό που έφυγε άλλους δύο βαθμούς. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο και κρίσιμο παιχνίδι την Πέμπτη που κρίνει μία πρόκριση».

Που έχασε σήμερα ο ΠΑΟΚ και δεν πήρε τη νίκη:

«Μπήκαν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και αυτό ίσως μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο που δεν ήμασταν καλοί. Τους χρειαζόμαστε όλους και πρέπει να μπουν στην ομάδα στο 100% όσο πιο σύντομα γίνεται. Σε κάθε ντέρμπι όπως το σημερινό όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και το κύριο είναι να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Πέμπτης». 

Τι δίνει δύναμη για έναν παίκτη στους συνεχόμενους αγώνες:

«Δεν υπάρχει έξτρα δύναμη. Η σωστή λέξη είναι η διαχείριση για όλους. Κάθε τρεις μέρες παίζουμε αγώνα και αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες. Πρέπει να αντέξουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ίσως να κρατάμε δυνάμεις σε μερικές στιγμές των αγώνων ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε σε όλες τις διοργανώσεις». 

Ποια απόκρουση από τις δύο μεγάλες αποκρούσεις ήταν η καλύτερη σήμερα:

«Δεν μπορώ να διακρίνω μία απόκρουση από τις δύο. Στην πρώτη ο Μιχαηλίδης ακολουθεί την προσπάθεια και είναι πίσω μου και για αυτό σώζει το γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον. Κάθε απόκρουση που δίνει βαθμό ή βαθμούς είναι σημαντική και έτσι δεν μπορώ να κρατήσω κάποια από τις δύο». 

Εάν πρέπει να διαλέξει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία ή ένα κύπελλο:

«Είμαι λίγο εγωιστής σε αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στα δύο. Τα θέλω και τα δύο και κάθε εφικτό στόχο που έχει η ομάδα». 

Για τη διαφοροποίηση της απόδοσης του θέλοντας να συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι:

«Θεωρώ σαν παλιοί πρέπει να εντάξουμε τα νέα παιδιά, να νιώσουν οικεία, οικογένεια, αυτή είναι η δουλειά μας, πρέπει να γίνει άμεσα αυτό, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μίντιλαντ: 

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Είναι ένας τελικός και έτσι θα πάμε να παίξουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0