Football Talk

ΑΕΚ: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια – Τα σχέδια του Γιαννίκη για το ματς με τον ΠΑΣ

ΑΕΚ: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια – Τα σχέδια του Γιαννίκη για το ματς με τον ΠΑΣ

Η ΑΕΚ επιβάλλεται να κερδίσει το βράδυ (19:30 – CosmoteTV) στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.

Η ΑΕΚ και στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα έχει απουσίες (οι τραυματίες Αραούχο, Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος και ο τιμωρημένος Σιμόες δεν υπολογίζονται). Η ΑΕΚ σε ένα ακόμη παιχνίδι θα παίξει με κακή ψυχολογία, μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό. Όμως ούτε δικαιολογίες σηκώνονται, ούτε υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών. Ως εδώ… Η ΑΕΚ επιβάλλεται να κερδίσει τον ΠΑΣ στο Στάδιο, αν θέλει να μην συνεχίσει τον κατηφορικό της δρόμο.

Στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή και μετά από 22 ματς η ΑΕΚ έχει 39 βαθμούς και είναι στην 3η θέση. Ακολουθεί ο ΠΑΣ που έχει 36 βαθμούς κι ένα ματς περισσότερο. Σκεφτείτε πόσο τραγικό θα είναι για την ΑΕΚ να γκελάρει και απόψε στην έδρα της. Με νίκη και ψυχολογικά θα ανέβει κάπως και βαθμολογικά θα πάρει μία… ανάσα από τους ΠΑΣ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ που βρίσκονται πιο κάτω κι εν όψει των πλέι οφ. Δυστυχώς για την Ένωση, έτσι όπως τα κατάφερε το τελευταίο δίμηνο κοιτάει, πλέον, από την 3η θέση και κάτω, ώστε να μη τεθεί σε κίνδυνο και ο στόχος της Ευρώπης.

Στα αγωνιστικά ο Αργύρης Γιαννίκης έχει δοκιμάσει σύστημα 4-2-3-1 με τον Τσιντώτα στο τέρμα, δεξί μπακ τον Ρότα, αριστερό τον Χατζισαφί και όχι τον Μοχαμάντι και στόπερ τους Βράνιες – Τζαβέλλα, με τον Βόσνιο να επιστρέφει. Στο κέντρο το δίδυμο Σάκχοφ – Σιμάνσκι έχει το προβάδισμα και μπροστά οι Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Αν αποφασιστεί να πάρει ανάσες ο Λιβάι Γκαρσία καθώς μέσα στην εβδομάδα έχασε δυο προπονήσεις από ένα «σφίξιμο» που ένιωσε στο πόδι, τότε ο Μάνταλος θα παίξει 10άρι και ο Άμραμπατ θα πάει δεξί εξτρέμ. 

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0