Football Talk

Βιεϊρίνια: «Με συγκέντρωση για τη νίκη κόντρα στον Άρη»

Βιεϊρίνια: «Με συγκέντρωση για τη νίκη κόντρα στον Άρη»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει παίξει στην καριέρα του πολλά τοπικά ντέρμπι με τον Άρη (19:30 NOVASPORTS PRIME) και ξέρει καλά τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με τη νίκη από το «Κλ. Βικελίδης».

Μιλώντας στη NOVA ο αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε πως σκοπός του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει τον Άρη, επιβάλλοντας το δικό του στιλ παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι: «Ξεχνάμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι που ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Σκοπός μας είναι να πάμε εκεί και παίζοντας το δικό μας ποδόσφαιρο να το κερδίσουμε».

Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση. Σεβασμός και όχι φόβο απέναντι στον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, και αυτό το ντέρμπι, όπως συμβαίνει πάντα, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να κάνουμε τα λιγότερα λάθη και να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι όχι μόνο για μας αλλά και για τους φιλάθλους των δυο ομάδων και θα πάμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε».

Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη: «Για μας δεν αλλάζει κάτι. Μακάρι να γίνει ένα καλό ντέρμπι, ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε καλοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0