Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-0: Ρονάλντο και Φερνάντες έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά ξανά! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-0: Ρονάλντο και Φερνάντες έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά ξανά! (video)
Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης και άλλο ένα του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+6' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε σε εξ'αναβολής αναμέτρησης της Premier League της Μπράιτον και μπήκε και πάλι στην τετράδα!

Η Μπράιτον έβαλε πολύ δύσκολα στην μέτρια (για μια ακόμη φορά) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους γηπεδούχους που έμειναν και με 10 ποδοσφαιριστές (αποβολή στο 54' του Ντανκ) να έχουν αρκετές καλές φάσεις.

Ωστόσο, σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστικής της ομάδας του. Με ατομική προσπάθεια και άπιαστο σουτ στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου μέρους (50') άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες στο 90+6' διπλασίασε τα τέρματα και αφμότεροι χάρισαν τη νίκη στους κόκκινους διαβόλους και τους επανέφεραν στην τετράδα!

Aξίζει να σημειωθεί, πως οι «γλάροι» στάθηκαν άτυχοι στο 77ο λεπτό, με τον Μόντερ να εξαπολύει ακόμη έναν κεραυνό όμως αυτή τη φορά, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα, με το 1-0 να παραμένει.

Στην 4η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 43 βαθμούς, στην η Μπράιτον με 33.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράνκγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73' Πογκμπά), Σάντσο (80' Τέλες), Φερνάντες, Ελάνγκα (79' Ράσφορντ), Ρονάλντο.

Μπράιτον (Πότερ): Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Γουέμπστερ, Ντανκ, Φέλτμαν, Γκρος (60' Αλσάτε), ΜακΆλιστερ, Μόντερ, Τροσάρ (60' Λάμπτεϊ), Μαπέ (69' Γουέλμπεκ).








www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0