Football Talk

Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ 0-2: Έσπασε το σερί των Ανδαλουσιάνων και πάτησε εξάδα το «κίτρινο υποβρύχιο»!

Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ 0-2: Έσπασε το σερί των Ανδαλουσιάνων και πάτησε εξάδα το «κίτρινο υποβρύχιο»!
«Έκλεψε» τη νίκη από τη Μπέτις η αρμάδα του Ουνάι Έμερι (0-2). Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα της Ανδαλουσίας να αυξήσει τη διαφορά της στους επτά βαθμούς από την 5η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άλλη μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με τη Μπέτις να υποδέχεται την Βιγιαρεάλ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να ηττάται με 2-0. 

Οι Ανδαλουσιάνοι μπορεί να είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία τους στην αναμέτρηση. Με τον Πάου Τόρες να «παγώνει» τους γηπεδούχους με καρφωτή κεφαλιά στο 41ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αλμπέρτο Μορένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπέτις πίεσε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, φλερτάροντας την ισοφάριση αλλά η τύχη ήταν για μία ακόμα φορά με το μέρος των φιλοξενούμενων που διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ετιέν Καπουέ. Ο Γάλλος μέσος με ένα πανέμορφο πλασέ έξω από τη περιοχή έστειλε την ομάδα του στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ενδεκάδες:

Ρεάλ Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν, Πετσέλα, Μπάρτρα, Μιράντα, Ροντρίγκεζ, Γκουαρδάδο (59’ Σάντσεθ), Κανάλες, Φεκίρ (87' Τέγιο), Χουάνμι, Γουίλιαν Ζοσέ (59’ Ιγκλέσιας)

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιθ (63’ Οριέ), Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεντράθα, Καπουέ, Παρέχο, Αλμπέρτο Μορένο (77’ Λο Σέλσο), Τσουκουέζε (77’ Γέρεμι Πίνο), Αλκάθερ (64’ Ντανζούμα), Ζεράρντ Μορένο (35’ Τριγκέρος)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0