Football Talk

Μπέρνλι – Γουότφορντ 0-0: Κράτησε το «μηδέν» στο ντεμπούτο του Χότζον!

Μπέρνλι – Γουότφορντ 0-0:  Κράτησε το «μηδέν» στο ντεμπούτο του Χότζον!

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές και χωρίς πολλές συγκινήσεις, Μπέρνλι και Γουότφορντ παρέμειναν στο απόλυτο «μηδέν» και πήραν από έναν βαθμό που… μάλλον δεν βολεύει καμία από τις δύο. Δεν ηττήθηκε στο ντεμπούτο του ο Χότζον, συνεχίζουν δίχως νίκη οι γηπεδούχοι στο Τερφ Μουρ για 60 ημέρες!

Μπορεί το βασικότερο πλεονέκτημα της Μπέρνλι τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά της να εξασφαλίζει την σωτηρία, να είναι η έδρα της, όμως αυτό φαίνεται πως έχει πάψει να υφίσταται φέτος.

Η Γουότφορντ διατήρησε… παραδόξως το «μηδέν» στο ντεμπούτο του Ρόι Χότζον και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού και στο +2 από την Μπέρνλι, έχοντας όμως και δύο ματς περισσότερα.

Γενικότερα, η Μπέρνλι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τον Βέγκορστ να κάνει και το ντεμπούτο του, έχοντας και μεγάλη ευκαιρία στο 46ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Απείλησαν με τον Κινγκ και τον Ζοάο Πέδρο, αλλά οι άμυνες αποδείχθηκαν ιδιαίτερες… αξιόμαχες, διατηρώντας μέχρι τέλους το 0-0. Πρόκειται για την πρώτη «λευκή» ισοπαλία των δύο ομάδων στο Τερφ Μουρ μετά το 2013, ενώ ο Χότζον δεν κέρδισε στο ντεμπούτο του για πρώτη φορά μετά το 1997!

Ενδεκάδες:

Μπέρνλι: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερς, Γουέστγουντ, Στέφενς, Λένον (66’ Ροντρίγκες), ΜακΝιλ, Κορνέ, Βέγκορστ

Γουότφορντ: Φόστερ, Κίκο, Καμάρα, Κάθκαρτ, Σαμίρ, Σισοκό, Καγεμπέ (70’ Κλέβερλι), Κούτσκα, Σέμα, Πέδρο (83’ Κούτσο), Κινγκ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0