Football Talk

Στα 3 εκατ. ευρώ έφτασε η πρόταση της ΑΕΚ για τον Νουομπόντο!

Στα 3 εκατ. ευρώ έφτασε η πρόταση της ΑΕΚ για τον Νουομπόντο!
Στα 3 εκατ. ευρώ έφτασε η πρόταση της ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον Ομπινά Νουομπόντο!

Την αποκάλυψη αυτή έκαναν στην Τουρκία, με τον μάνατζερ του παίκτη μάλιστα να τονίζει σε δηλώσεις του ότι η μεταγραφή δεν έγινε, όχι εξαιτίας του οικονομικού, αλλά γιατί ο πελάτης του δεν ήθελε να φύγει από την Γκεζτεπε.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ για τον Νιγηριανό αμυντικό χαφ ήταν στο 1,5 εκατ. ευρώ πριν μερικές ημέρες, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (31/1) η ΑΕΚ έκανε νέα προσπάθεια να τον πάρει διπλασιάζοντας ουσιαστικά την αρχική της πρόταση φτάνοντας στα 3 εκατ. ευρώ!

To δημοσίευμα και οι δηλώσεις του μάνατζερ του Νουομπόντο, αναφέρει: 

«H AEK δεν κατάφερε να πάρει τελευταία στιγμή τον Νιγηριανό μέσο, Ομπίνα Νουομπόντο, από την Γκετζέπε  της Τουρκίας, καθώς έκλεισε η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία τη Δευτέρα το βράδυ, παρόλα αυτά θα προσπαθήσει εκ νέου να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Βίντεντ Αλουμόνα από την Krakovia Sports Limited αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ αποφασισμένη».

«Είχαν εικόνα για τον Ομπίνα εδώ και καιρό, αλλά η Σινσινάτι ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη κίνηση για τον παίκτη. Και μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων αποφασίστηκε ο παίκτης να παραμείνει στην Γκετζέπε για να την βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αλλά η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Τους είπαμε να μην ασχοληθούν και να μην κάνουν πρόταση. Εκτός απ’ αυτό πίστευαν ότι με 1,5 εκατ. θα μπορούσαν να πάρουν τον παίκτη. 

Παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ότι ο παίκτης δεν ήθελε να εγκαταλείψει το πλοίο».

Ομως η ΑΕΚ παρά την «κόκκινη κάρτα» που είδε από τους μάνατζερ του παίκτη κατέθεσε μια βελτιωμένη πρόταση το βράδυ της Δευτέρας, δίνοντας 2 εκατ. για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και άλλο 1 εκατ. σε μπόνους, δηλαδή 3 εκατ.

Παρόλα αυτά και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε και από την ομάδα και από τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το καλοκαίρι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0