Football Talk

Έβερτον - Άστον Βίλα 0-1: Τζέραρντ και Μπουεντία... βύθισαν τα «ζαχαρωτά»! (video)

Έβερτον - Άστον Βίλα 0-1: Τζέραρντ και Μπουεντία... βύθισαν τα «ζαχαρωτά»! (video)
Με γκολ του Μπουεντία στο φινάλε του πρώτου μέρους η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ πέρασε με το 1-0 από το «Γκούντισον Παρκ» κόβωντας τον αέρα των «ζαχαρωτών».
Ο Εμιλιάνο Μπουεντία χάρισε το τρίποντο στην Άστον Βίλα με μία απίστευτη κεφαλιά κόντρα στην Έβερτον, με τον Στίβεν Τζέραρντ να σημειώνει την πέμπτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις 14 Δεκεμβρίου.


Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 45+3', με τον Λούκας Ντιν να κάνει την ασίστ και τον Μπουεντία που ήταν στο πρώτο δοκάρι να κάνει τη γυριστή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.



Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύθηκαν απόλυτα το αγωνιστικό χάος που επικρατεί στην Έβερτον, που είχε στον πάγκο της τον Ντάνκαν Φέργκιουσον ως υπηρεσιακό τεχνικό.

Με αυτό το τρίποντο η Άστον Βίλα μπήκε στην πρώτη δεκάδα, αλλά πρέπει να περιμένει ακόμα τα ματς των ανταγωνιστών της, ενώ η Έβερτον παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο, ένα άσχημο περιστατικό στιγμάτισε την αναμέτρηση, καθώς την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Τζέραρντ πανηγύριζαν το τέρμα που σημείωσαν, οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν αντικείμενα προς το μέρος τους και πέτυχαν τους Ντιν και Μάτι Κας.



Έβερτον: Πίκφορντ, Κένι, Μίνα, Χόλγκεϊτ, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ (56' Γκόρντον), Ντουκουρέ (65' Ονιάνγκο), Γκόμες (51' Αλάν), Γκρέι, Λιούιν, Ριτσάρλισον.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντιν, Μακγκίν, Λουίζ, Ράμσεϊ, Μπουεντία (90+1' Χάουζ), Γουότκινς (79' Ίνγκς), Κοουτίνιο (74' Τσουκουεμέκα).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0