Football Talk

Γκουαρντιόλα: «Θα αποφασίσουμε ξανά μαζί για νέο συμβόλαιο»

Γκουαρντιόλα: «Θα αποφασίσουμε ξανά μαζί για νέο συμβόλαιο»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως θα συζητήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι το κατάλληλο χρονικό διάστημα, όσο αναφορά το μέλλον του στο Μάντσεστερ.

Ο Καταλανός τεχνικός διανύει τον έκτο του χρόνο στην Αγγλία και μετράει τρεις κατακτήσεις Premier League, τέσσερα League Cups και ένα κύπελλο FA Cup. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει δώσει στους «πολίτες» το πρώτο τους τρόπαιο του UEFA Champions League.

Με το τρέχον συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ο ίδιος βρίσκεται σε σκέψεις για το μέλλον της καριέρας του αλλά και τη παρουσία του στη Σίτι.

Αναλυτικά, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε:

«Μου έχει δώσει τα πάντα αυτός ο σύλλογος και δεν θέλω να τον προδώσω ή να κάνω κάτι που θα φανεί κακό. Θα ήταν πολύ άσχημο από μέρους μου. Μαζί πήραμε τις αποφάσεις και τις προηγούμενες φορές που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο, μαζί θα το κάνουμε και τώρα όταν έρθει η στιγμή. Εξαρτάται από το πως νιώθει το κλαμπ για εμένα και εγώ για την ομάδα. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τόσο πολύ το μέλλον όταν υπάρχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι μακριά...».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0