Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας, Άρης – Λαμία 0-0: Έμειναν σε ακόμα ένα ματς… άσφαιροι οι «κίτρινοι» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Λαμιώτες (video)

Κύπελλο Ελλάδας, Άρης – Λαμία 0-0: Έμειναν σε ακόμα ένα ματς… άσφαιροι οι «κίτρινοι» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Λαμιώτες (video)

Στο 0-0 «κόλλησε» ο Άρης με τη Λαμία στο «Κλ.Βικελίδης» στον πρώτο μεταξύ αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Όλα… μηδέν στο «Κλ.Βικελίδης» και πλέον Άρης και Λαμία καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στις 25 Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο, μετά τα ματς με Παναθηναϊκό (ήττα με 2-0) και Απόλλων Σμύρνης (ισοπαλία με 0-0) έμεινε σε ακόμα ένα «άσφαιρος»!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μονόλογος του Άρη ήταν το πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο «Κλ.Βικελίδης». Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήρθε μόλις στο 8’. Ο Φαμπιάνο δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά ο Σαράνοβ έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ. Γενικότερα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο πρώτο εξάλεπτο έπαιζε κυρίως από τα δεξιά με τον Σούντγκρεν και τον Μαντσίνι και δεν της βγήκε σε κακό!

Επόμενη καλή στιγμή για τους «κίτρινους» ήταν στο 11’, όταν μετά από σέντρα του Γκάμα από τα δεξιά, ο Μπερτόγλιο έκανε την κίνηση στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχη. Το μπαράζ επιθέσεων από τον Άρη, όμως, συνεχίστηκε! Ο Μπερτόγλιο έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ στο 20’, ενώ στο 29’ ο Σάσα δοκίμασε και εκείνος, αλλά η μπάλα δεν πήρε τα φάλτσα που ήθελε, με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ.

Η ομάδα του Μάντζιου έφτασε τις δέκα τελικές (10-0), με τη Λαμία να μην υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο, την στιγμή που στο 45’ ο Σαράνοφ πραγματοποίησε μια μεγάλη σε σουτ του Γκάμα μετά από προσποίηση Σάσα, με το 0-0 να παραμένει. 

2ο ΗΜΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η κατάσταση έμοιαζε ολόιδια με το πρώτο. Η Λαμία έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να κρατήσει την μπάλα και να πάρει ανάσες, ωστόσο, η πίεση του Άρη ήταν μεγάλη.

Οι γηπεδούχοι, αξίζει να σημειωθεί, πως έχασαν και τον Κουέστα, ο οποίος σε μια έξοδο του τραυματίστηκε, με τον Ντένις (ο οποίος και εκείνος στη συνέχεια αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού) να τον αντικαθιστά στο 60’. Ένα σουτ του Σούντγκρεν με στο 60’ με την μπάλα να φεύγει εκτός.

Στο υπόλοιπο του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και συνεπώς το 0-0 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στις 25 Ιανουαρίου. Μάλιστα, στο 90+8' ο Άρης έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία, με τον Λόπες να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούσει, ενώ στη συνέχεια ο Σάσα αστόχησε.

*Υπενθυμίζεται, ότι ο νικητής του ζευγαριού Άρης - Λαμία θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 4-0 στη Λεωφόρο και έκαναν κάτι παραπάνω από ένα βήμα για τα ημιτελικά.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα (60’ Ντενίς), Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Τζέγγο (60’ Εντιαγέ), Σάσα, Μανσίνι, Μπερτόγλιο (74’ Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (74’ Λόπεθ).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοβ, Προβιδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (90+3' Αντέτζο), Καραμάνος (71’ Μπανγουρά), Ρόμανιτς, Τιρόνε (64’ Τζανδάρης), Αραμπούλι.

Κυριάκος Δημητρόπουλος



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0