Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει Μάντσεστερ ο ατζέντης του για συζητήσεις περί... κρίσεως!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει Μάντσεστερ ο ατζέντης του για συζητήσεις περί... κρίσεως!

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν έχει πάει όπως θα ήλπιζε μέχρι στιγμής.

Μιλώντας σε ατομικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέχει πολύ από το να χαρακτηρίσει την έως τώρα φετινή πορεία του κακή. Σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πορτογάλος έχει σκοράρει 14 γκολ, συμπεριλαμβανομένων των 6 σε μόλις πέντε συμμετοχές στο Champions League.

Ωστόσο αυτό είναι κάτι που για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτήν την στιγμή δεν παίζει κανένα ρόλο, αναλογιζόμενοι φυσικά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει φέρει τον προηγούμενο καιρό. Οι θλιβερές εμφανίσεις της ομάδας οδήγησαν στην απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν πολύ από τότε που ανέλαβε προσωρινά ο Ραλφ Ράνγκνικ.

Η πρόκριση στην αστεράτη ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης σεζόν θα είναι μεγάλη υπόθεση για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έβδομη θέση του πίνακα της Premier League. Με την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας να μην είναι σαφώς αυτή που περίμενε ο Ρονάλντο, ως εκ τούτου ο ατζέντης του Χόρχε Μέντες φέρεται να έχει «κρίσιμες συζητήσεις» με τον πιο διάσημο πελάτη του.

15308151596787.jpg

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Μέντες πήγε με τον 36χρονο στο Ηνωμένο Βασίλειο για να κουβεντιάσει τα ζητήματα και να δει εάν η ονειρεμένη επιστροφή του Πορτογάλου διεθνή κινδυνεύει να μετατραπεί σε εφιάλτη.

Πηγή κοντά στον Ρονάλντο είπε στο δημοσίευμα:

«Ο Κριστιάνο ανησυχεί πολύ για αυτό που συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δέχεται πολλές κριτικές και ξέρει ότι θεωρείται ένας από τους ηγέτες. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ο Κριστιάνο είναι πολύ πιεσμένος από την κατάσταση.

Θέλει απεγνωσμένα η μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη, αλλά αρχίζει να αναγνωρίζει ότι η κατάκτηση τροπαίων με το σημερινό στήσιμο θα μπορούσε να είναι πραγματικός αγώνας.

Ο Χόρχε ήρθε να τον δει και πέρασαν χρόνο μιλώντας για το πώς πάνε τα πράγματα, ποια πιστεύουν ότι είναι τα προβλήματα και ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις.

Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί».

Αν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθινές, φυσικά και δεν ακούγονται πολλά υποσχόμενες όσον αφορά το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ! Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται 37 τον Φεβρουάριο και αν τα πράγματα δεν βελτιωθούν γρήγορα στο Ολντ Τράφορντ, μπορεί να θέλει να μετακομίσει αλλού το καλοκαίρι για να αξιοποιήσει στο έπακρο τα τελευταία του χρόνια ως παίκτης.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0