Football Talk

Γουέστ Χαμ: Στοπ της Φλαμένγκο για τον Γκαμπιγκόλ

Γουέστ Χαμ: Στοπ της Φλαμένγκο για τον Γκαμπιγκόλ
Η Φλαμένγκο έβαλε… φρένο στα όνειρα της Γουέστ Χαμ για τη μεταγραφή του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, μιας και δεν το αφήνει να φύγει ως δανεικός.

Πριν από λίγες μέρες, η ομάδα του Λονδίνου εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού με δανεισμό 18 μηνών και οψιόν αγοράς, όμως η Φλαμένγκο αρνήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα «σφυριά» έχουν «βγει» στην αγορά για έναν καθαρό επιθετικό, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να πιέζει τη διοίκηση για μία ακόμα μεταγραφή μετά την πρόκριση στους «16» του UEFA Europa League αλλά και την αξιοπρεπέστατη πορεία της έως τώρα στο Αγγλικό πρωτάθλημα!

Ο 25άχρονος επιθετικός έχει απασχολήσει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με το όνομά του τον τελευταίο καιρό, αφού η καριέρα του σε Σάντος και Φλαμένγκο είναι από… άλλο πλανήτη. Αρχικά, ο Γκαμπιγκόλ σε τέσσερις σεζόν με την Σάντος έχει πετύχει 43 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασίστ σε 125 εμφανίσεις. Ενώ, με τη φανέλα της Φλαμένγκο, στον ίδιο αριθμό εμφανίσεων, έχει… «διπλασιάσει» τα τέρματά του και τις ασίστ του, σε 84 και 26 αντίστοιχα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0