Football Talk

Ολυμπιακός: 4 κρούσματα πριν τη Ριζούπολη - Στην αποστολή Μανωλάς και Λοβέρα

Ολυμπιακός: 4 κρούσματα πριν τη Ριζούπολη - Στην αποστολή Μανωλάς και Λοβέρα
Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύτηκαν στον Ολυμπιακό στα τελευταία τεστ που έγιναν πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 16η αγωνιστική της Superleague. 

Με… απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς στους τελευταίους ελέγχους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αμέσως απομονώθηκαν και ακολουθούν το ιατρικό πρωτόκολλο. Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 23 παίκτες, μεταξύ των οποίων 7 από την ομάδα β΄, αλλά και οι Μανωλάς, Λοβερά για πρώτη φορά μετά την επιστροφή τους στους Πειραιώτες.

Εκτός έμειναν, οι Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Λαλά και Ρόνι Λόπες, με τον «πονοκέφαλο» του Μαρτίνς να μεγαλώνει από το γεγονός πως έχει άλλους 5 ποδοσφαιριστές (Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες, Κούντε) στο Κόπα Άφρικα.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να επισπευσθεί η αγωνιστική επιστροφή του Κώστα Μανωλά και να παίξει για πρώτη φορά μετά τις 16 Απριλίου του 2014 με την ερυθρόλευκη φανέλα. Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μαεξιμιλιάνο Λοβέρα καθώς έφτασε εγκαίρως η μπλε κάρτα του από την Αργεντινή. 

Επίσης με τους δύο δεξιούς μπακ να απουσιάζουν, ο Μαρτίνς καλείται να διαλέξει για το δεξί άκρο της άμυνας ανάμεσα στον Καρμπόβνικ που έχει να παίξει από τον περασμένο Σεπέμβρη και τον νεαρό Νεμάνια Νίκολιτς που δεν έχει παίξει ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος. Εκτός αν χρησιμοποιηθεί καποιος εξτρέμ κατ ανάγκην. Απο κει και πέρα ο Βατσλίκ αναμένεται κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπα και Μανωλάς στα στόπερ με τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Εμβιλά και τον Μαντί Καμαρά θα βρίσκονται στον άξονα, ο Μασούρας και ο Βρουσάι στις πτέρυγες και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στο σενάριο που προτιμηθεί το 4-4-2 θα θυσιαστεί κάποιος μέσος για να μπει στο αρχικό σχήμα ο Τικίνιο


Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0