Football Talk

La Liga: Με το «δεξί» στο 2022 η Σεβίλλη κόντρα στην Κάντιθ, «διπλό» και για την Αθλέτικ

La Liga: Με το «δεξί» στο 2022 η Σεβίλλη κόντρα στην Κάντιθ, «διπλό» και για την Αθλέτικ

Πολύτιμα διπλά για τις Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα σε Κάντιθ (0-1) και Οσασούνα (1-3), αντίστοιχα. 

Η Σεβίλλη δυσκολεύτηκε απέναντι στην σκληροτράχηλη Κάντιθ, αλλά τελικά έφυγε με τη νίκη 1-0 από το «Νουέβο Μιραντίγια», που τη φέρνει στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Την ίδια ώρα η Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγύρισε ένα σπόυδαίο διπλό (1-3) κόντρα στην Οσασούνα με «χατ-τρικ» του Σανσέτ.


Στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας, οι Σεβιγιάνοι στηρίχτηκαν ξανά στην αμυντική τους λειτουργία (καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 13 γκολ παθητικό) και είχαν τον απόλυτο έλεγχο κόντρα στην Κάντιθ που με εξαίρεση μια καλή τελική του Όσμαγιτς και μια έμπνευση του Νεγρέδο, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 57ο λεπτό. Από την κακή απομάκρυνση των γηπεδούχων, ο Ρομέρο έγινε κάτοχος της μπάλας και σε μικρό χώρο εντός περιοχής έδωσε στον Ράκιτιτς που πέρασε κάθετα στον Οκάμπος, με τον Αργεντινό να πλασάρει από κοντά για το τελικό 0-1.

 


Λίγη ώρα νωρίτερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες, αποχωρώντας με το υπέρ της 3-1 από την έδρα της Οσασούνα και μάλιστα με ανατροπή. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ο Σανσέτ, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει χατ-τρικ (16', 25' και 68').

Το σκορ είχε ανοίξει ο Γκαρσία στο 10'. Να σημειωθεί ότι ο Άβιλα αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες στις καθυστερήσεις, αφήνοντας την Οσασούνα με δέκα παίκτες.

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0