Football Talk

ΑΕΚ: Οι δύο κεντρικοί χαφ που έχει καταλήξει και ο τρόπος που προσπαθεί να τους αποκτήσει!

ΑΕΚ: Οι δύο κεντρικοί χαφ που έχει καταλήξει και ο τρόπος που προσπαθεί να τους αποκτήσει!
Η ΑΕΚ είναι σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει Ιανουαρίου – Όλα τα τελευταία δεδομένα.

Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού χαφ τον Ιανουάριο. Δεν είναι απίθανο όμως να αποκτηθεί και δεύτερος, ενώ όπως έχουμε ξαναπεί πολλά θα εξαρτηθούν και από την πιθανή αποχώρηση κάποιων παικτών.

Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα από τη Νις απασχόλησε, όμως η ίδια η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως  αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει τις συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα για τον Βραζιλιάνο. Κι αυτό αφενός γιατί ο Μπαρμπόσα αποδείχθηκε πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, όπως ήταν εξ αρχής, αφετέρου γιατί η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί σε συζητήσεις με δυο άλλα κεντρικά χαφ… Αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και η Ένωση προσπαθεί να προχωρήσει και τις δυο υποθέσεις ή έστω μία εξ αυτών με τη μορφή του δανεισμού έως το καλοκαίρι, βάζοντας μία λογική οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον μέσο που θέλει όσο γίνεται πιο σύντομα, όμως χρειάζεται μεγάλη υπομονή… Σημασία έχει να έρθει παίκτης ή παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά την ομάδα. Να θυμίσουμε και πάλι, πως ό,τι συμβαίνει σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους, έτσι και σε αυτή πολλά πράγματα μπορούν να ανατραπούν. Καμία πόρτα δεν κλείνεται και όλα μπορούν να συμβούν…

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0