Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-1: Άνετη επικράτηση και ιδανικό κλείσιμο του 2021 για τον… αήττητο Ράνγκνικ! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-1: Άνετη επικράτηση και ιδανικό κλείσιμο του 2021 για τον… αήττητο Ράνγκνικ! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να ολοκληρώσει το 2021 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε στο τελευταίο ματς της χρονιάς της Μπέρνλι με 3-1, συνεχίζοντας και μία ιδιαίτερη παράδοση που την  χαρακτηρίζει!

Ήταν δεδομένο από το άκουσμα της ενδεκάδας και έπειτα, πως ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε σημειώσει στο μπλοκάκι του την αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι, ως ένα από τα ματς που ήθελε διακαώς να επικρατήσει. Παράταξε μία ιδιαίτερα δυνατή ενδεκάδα και εν τέλει δικαιώθηκε, με το τελικό 3-1 να έρχεται ευκολότερα από ό,τι φαίνεται…

Αναλυτικότερα, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν στο Όλντ Τράφορντ εξαιρετικά,  ορμώμενοι και από την παράδοση που τους θέλει να μην ηττώνται στο τελευταίο ματς της Premier League για το εκάστοτε ημερολογιακό έτος, από το 2011 και έπειτα.

Άνοιξαν το σκορ στο 6’ με το πρώτο φετινό γκολ του ΜακΤόμινεϊ και ξεκίνησαν να πιέζουν για δεύτερο τέρμα, μιας και το… πρώτο, ήταν και το γρηγορότερο φετινό τους!


Άμεσα, ο σκοπός της ομάδας του Ραλφ Ράνγκνικ στέφθηκε από επιτυχία. Η Γιουνάιτεντ σκόραρε και πάλι, αυτή την φορά με δόση τύχης, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Σάντσο, ενώ το 3-0 ήρθε στο 35ο λεπτό, δηλαδή 10 λεπτά αργότερα.


Ετούτη την φορά, ήταν η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Πορτογάλος έστειλε με κοντινή προβολή την μπάλα στα δίχτυα και η πρώτη φορά που οι «κόκκινοι» του Μάντσεστερ πανηγύριζαν για τρεις φορές στο εναρκτήριο ημίχρονο από τον Φεβρουάριο του 2021, ήταν γεγονός.


Το μόνο που κατάφερε η Μπέρνλι ήταν να μειώσει στο 38ο λεπτό με τον Άαρον Λένον αλλά ως… εκεί!


Το δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήσει καθόλου το σκορ, παρά τις ευκαιρίες του Καβάνι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, το 3-1 παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης και η αγωνιστική απραξία της Μπέρνλι τις τελευταίες 14 ημέρες, δεν της προσέδωσε περισσότερα τρεξίματα.

Απεναντίας, ο Ραλφ Ράνγκνικ διαχειρίστηκε άψογα το ματς, ελέγχοντας τον ρυθμό και παρέμεινε αήττητος στον πάγκο της ομάδας του, «κλείνοντας» ιδανικά το 2021. Πλέον, στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να «διπλασιάσει» τις νίκες της στο ίδιο γήπεδο με την Γουλβς, παρακολουθώντας και το ματς της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, με φόντο την… τετράδα.

Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Σο, Μπειγί (66’ Βαράν), Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς, Σάντσο, Γκρίνγουντ (81’ Νταλότ), Καβάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο (92' Φρεντ)

Μπέρνλι: Χένσεϊ, Λόουτον, Τέιλορ, Ταρκόφσκι, Μι, Γουέστγουντ, Κορκ (58’ Στέφενς), ΜακΝιλ (84’ Πίτερς), Γκούντμουντσον, Λένον (74’ Βίντρα), Γουντ


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0