Football Talk

ΑΕΚ: Η περίπτωση Μπαρμπόσα και οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις

ΑΕΚ: Η περίπτωση Μπαρμπόσα και οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις

Πώς έχουν τα έως τώρα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο χαφ της Νις, οι επαφές που γίνονται και η εξέλιξή τους.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Είναι λογικό στην ΑΕΚ εδώ και ημέρες να υπάρχει μία αγωνία σχετικά με την πορεία των μεταγραφικών εξελίξεών της. Προς το παρόν ωστόσο δεν έχουμε κάτι δεδομένο ή οριστικό απ' τις πολλές επαφές που κάνουν οι άνθρωποί της με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα είναι μία απ’ αυτές που απασχολούν την ΑΕΚ. Επαφές με τη Νις προκειμένου να καταφέρει η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ δανεικό έως το καλοκαίρι, βάζοντας μία λογική οψιόν αγοράς συνεχίζονται. Ωστόσο, όπως ξεκαθάριζαν από την Ένωση δεν έχει προγραμματιστεί άμεσα κάποιο ταξίδι των στελεχών της ΑΕΚ στη Γαλλία, ώστε να κλείσουν τη μεταγραφή.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν από την ΑΕΚ «προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό για τον Μπαρμπόσα ή κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει». Φυσικά, το γεγονός ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο άμεσο ταξίδι δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Επαφές γίνονται μια χαρά από την Αθήνα όχι μόνο για τον Μπαρμπόσα, αλλά και για άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Εν κατακλείδι: Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει κάποια μεταγραφική της υπόθεση σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται πολύ προχωρημένη. Ο Μπαρμπόσα είναι μία περίπτωση που «δουλεύει» η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι και η μοναδική. Τα στελέχη του Δικεφάλου είναι σε μία διαδικασία αρκετών επαφών και συζητήσεων με μεταγραφικούς στόχους, ελπίζοντας ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει κάποια εξ αυτών. Θυμίζουμε η ΑΕΚ θέλει να κάνει σίγουρα μία μεταγραφή κεντρικού χαφ, μπορεί και δύο στον άξονα, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει κι άλλη μεταγραφή μέσα στον Γενάρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0