Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς «τρεις» στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στην Μπέρνλι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς «τρεις» στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στην Μπέρνλι!

Την απουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών του θα κληθεί να διαχειριστεί ο Ραλφ Ράνγκνικ στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την Μπέρνλι, αλλά να μην έχει στην διάθεσή της τους Πογκμπά, Λίντελοφ και Μπρούνο Φερνάντες

Πιο δύσκολο από ό,τι κανείς θα φανταζόταν, αναμένεται να εξελιχθεί το τελευταίο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 2021, καθώς οι απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών, έγιναν πλέον αισθητά για τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Άμεση συνέπεια αποτελεί η απουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών για τους «κόκκινους διαβόλους» απέναντι στην Μπέρνλι. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος εξακολουθεί να απουσιάζει λόγω προβλήματος τραυματισμού τις τελευταίες εβδομάδες, ο Λίντελοφ που είναι θετικός στον κορονοϊό και δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και ο… Μπρούνο Φερνάντες.

Σαφώς και αν μιλάμε για… βαρόμετρα, στεκόμαστε στην απουσία του τελευταίου, ο οποίος δεν θα κλείσει την σεζόν στο γήπεδο, λόγω πέντε κίτρινων καρτών, με άμεση συνέπεια να μην είναι εφικτή η συμμετοχή του.

Μένει να δούμε αν ο Ραλφ Ράνγκνικ θα μπορέσει να διαχειριστεί επιτυχώς τα ζητήματα που αντιμετωπίζει, μένοντας αήττητος για 4ο σερί ματς σε επίπεδο Premier League!

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0